Camembert in grilaj crocant

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Camembert in grilaj crocant

Ingrediente

  • Despicat fierbinte , este mult mai interesant, apetisant. Efectul de lava, iti incanta papiele gustative .
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 rotita Camembert
  • 1 ou
  • 2 linguri dulceata capsuni

Mod de preparare

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei.

Se încalzeşte cuptorul la 200 g C.

Aluatul se intinde , in mijloc rotita de Camembert, iar deasupra se pune cantitatea de dulceata.

Se împacheteaza în forma de patrat,iar din foaia de aluat ramasa se taie fasii late de 1-2 cm. Se întind fasiile si se formeaza gratarul. Se aseaza pachetelul patrat peste gratar si se lipesc marginile gratarului deasupra.

Se întoarce invers pachetelul, se aseaza in tava pe hartia de copt si se unge cu galbenusul de ou amestecat cu o lingura de apa.

Se dă la cuptor pentru aproximativ 30-35 minute, până ce crusta formată capătă o nuanţă aurie.

Se poate servi atat cald cit si rece.

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta