In tigaia cu unt incins calim ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugam spanacul dezghetat si bine scurs, amestecam bine totul si dam deoparte sa se raceasca. Adaugam apoi cascavalul taiat cubulete mici, jumatate din cantitatea de parmezan, oul batut. Omogenizam totul bine, condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara, umplem tuburile cu aceasta compozitie si le asezam intr-o tava in care am pus jumatate din cantitatea de sos de rosii; deasupra presaram restul de parmezan, restul de sos, punem cateva rosii cherry, acoperim tava si lasam la cuptor 35-40 min. Preparatul se serveste cald.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii