Canelloni cu spanac

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Canelloni cu spanac

Ingrediente

  • 1 cutie canelloni
  • 12 cubulete de spanac congelat
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • 200g cascaval
  • 50g parmezan ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 cutie de rosii pasate sau suc de rosii
  • 100g rosii cherry
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

In tigaia cu unt incins calim ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugam spanacul dezghetat si bine scurs, amestecam bine totul si dam deoparte sa se raceasca. Adaugam apoi cascavalul taiat cubulete mici, jumatate din cantitatea de parmezan, oul batut. Omogenizam totul bine, condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara, umplem tuburile cu aceasta compozitie si le asezam intr-o tava in care am pus jumatate din cantitatea de sos de rosii; deasupra presaram restul de parmezan, restul de sos, punem cateva rosii cherry, acoperim tava si lasam la cuptor 35-40 min. Preparatul se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise