Canelloni cu spanac

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Canelloni cu spanac

Ingrediente

  • 1 cutie canelloni
  • 12 cubulete de spanac congelat
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • 200g cascaval
  • 50g parmezan ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 cutie de rosii pasate sau suc de rosii
  • 100g rosii cherry
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

In tigaia cu unt incins calim ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugam spanacul dezghetat si bine scurs, amestecam bine totul si dam deoparte sa se raceasca. Adaugam apoi cascavalul taiat cubulete mici, jumatate din cantitatea de parmezan, oul batut. Omogenizam totul bine, condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara, umplem tuburile cu aceasta compozitie si le asezam intr-o tava in care am pus jumatate din cantitatea de sos de rosii; deasupra presaram restul de parmezan, restul de sos, punem cateva rosii cherry, acoperim tava si lasam la cuptor 35-40 min. Preparatul se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor