autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Cannelloni (rulori de paste) cu umplutura de dovlecei

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Ingrediente
600 g dovlecei, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 2 linguri untdelemn de masline, sare, piper, 250 g branza de burduf, 2 linguri patrunjel verde tocat, 80 g cascaval ras, 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte), 16 rulouri de cannelloni.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

1. Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.

2. Se calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minute, amestecand ca sa nu se arda. Se adauga ceapa si usturoiul, sarea si praful de piper.

3. Se amesteca dovleceii prajiti cu branza faramitata, patrunjelul si jumatate din cascavalul ras.

4. Jumatate din sosul alb (bechamel) se pune intr-un vas rezistent la foc. Cannelloni se umplu cu dovleceii si branza si se baga in vas. Se toarna deasupra restul de sos si de cascaval ras. Se baga la cuptor 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni (rulori de paste) cu umplutura de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu vita si legume

Spaghete cu vita si legume

Se caleste in wok ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand este aurita ceapa se adauga carnea taiata

4 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 600 g dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri untdelemn de masline
  • sare
  • piper
  • 250 g branza de burduf
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 80 g cascaval ras
  • 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte)
  • 16 rulouri de cannelloni.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Lasagna cu spanac si urda dulce