autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Cannelloni (rulori de paste) cu umplutura de dovlecei

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Ingrediente
600 g dovlecei, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 2 linguri untdelemn de masline, sare, piper, 250 g branza de burduf, 2 linguri patrunjel verde tocat, 80 g cascaval ras, 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte), 16 rulouri de cannelloni.,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

1. Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.

2. Se calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minute, amestecand ca sa nu se arda. Se adauga ceapa si usturoiul, sarea si praful de piper.

3. Se amesteca dovleceii prajiti cu branza faramitata, patrunjelul si jumatate din cascavalul ras.

4. Jumatate din sosul alb (bechamel) se pune intr-un vas rezistent la foc. Cannelloni se umplu cu dovleceii si branza si se baga in vas. Se toarna deasupra restul de sos si de cascaval ras. Se baga la cuptor 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni (rulori de paste) cu umplutura de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Gnochi de cartofi cu verdure si raci(gamberi)

Gnochi de cartofi cu verdure si raci(gamberi)

Eu pregatesc gnochi cu cartofi (1kg) fierti, dati prin masina de tocat, la care se adauga 300g faina

2 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza pe bat

Pizza pe bat

Lasam aluatul pentru pizza sa se decongeleze(sau il framantam noi, daca dorim) ,apoi il punem pe

2 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 600 g dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri untdelemn de masline
  • sare
  • piper
  • 250 g branza de burduf
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 80 g cascaval ras
  • 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte)
  • 16 rulouri de cannelloni.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete cu rosii,dovlecei si cascaval