autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
- 1 kg carnaciori, - 5 -6 cartofi, - 2 cepe, - 50 ml ulei, - 1 lingurita de boia, - 1 legatura marar, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnaciorii se pun in tigaia de teflon bine incalzita. Se intorc de pe o parte pe alta pentru o buna rumenire. Se lasa pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Separat se prepara garnitura: se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare .Cand sunt gata fierti se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Ceapa taiata marunt se caleste in uleiul incins, se adauga boiaua si se amesteca bine. Se adauga apoi cartofii se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Se ia de pe foc si se aromeaza cu marar.Se serveste alaturi de carnatii pregatiti la teflon.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pastele se pun la fiert in apa cu un virf de lingurita de sare, respectind intocmai intructiunile

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tarta cu ficatei de pui

Tarta cu ficatei de pui

Pentru aluat amestecam toate ingredientele framantand cu mana.Aluatul nu trebuie sa fie foarte tare.Introducem

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2011

    Foarte simpla si buna reteta sper ca n-ai folosit mult ulei.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2011

    Delicios si usor de facut,rapid.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Carmen multam de aprecieri. Cely, o masa pe care poti sa o faci cand esti in criza de timp dar nu numai............. Flory,multumesc de vizita si aprecieri.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      delicios,felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Rapid si foarte bun

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Mmmmmmmm ce bunatate,felicitari.

    • Fara foto

      maria mihalache , 15 octombrie 2009

      Multumesc,Mari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Numai cand vezi, salivezi! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg carnaciori
  • - 5 -6 cartofi
  • - 2 cepe
  • - 50 ml ulei
  • - 1 lingurita de boia
  • - 1 legatura marar
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

kok miori (Chef de cuisine)

Foarte simpla si buna reteta sper ca n-ai folosit mult ulei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Toba in stomac de porc