Carnaciorii se pun in tigaia de teflon bine incalzita. Se intorc de pe o parte pe alta pentru o buna rumenire. Se lasa pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Separat se prepara garnitura: se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare .Cand sunt gata fierti se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Ceapa taiata marunt se caleste in uleiul incins, se adauga boiaua si se amesteca bine. Se adauga apoi cartofii se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Se ia de pe foc si se aromeaza cu marar.Se serveste alaturi de carnatii pregatiti la teflon.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii