autor:

iuliana tarnoveanu

» » Fripturi

Carne de oaie la gratar

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2009

Ingrediente
1kg carne de oaie, sare, 250 ml vin (alb sau rosu), Knorr Punga Magica (condimente pentru carne de pui si porc cu vin), piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Se pregateste carnea de oaie si se marineaza cu vin, piper macinat, sare timp de 15'. Se condimenteaza cu Knorr Punga Magica (condimente pentru carne de pui si porc cu vin).
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de oaie la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa de curcan in sos de unt si rosmarin

Pulpa de curcan in sos de unt si rosmarin

Transam pulpa de curcan in fileuri subtiri .Condimentam cu sare si piper macinat. Intr-o tigaie

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc se spala,se usuca cu un servet si se bate cu ciocanul.Se condimenteaza cu sare,piper

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Foarte gustoasa, mai ales alaturi de o salata si o garnitura potrivita!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Ce gratare faine!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Inseamna ca iti place gustul de oaie ca si mie daca nu o pui la marinat. Sotul meu nici sa nu auda daca nu e marinata bine si daca nu am scos mirosul din ea.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Si mie imi place carnea de oaie la gratar.Dar , pentru a ma debarasa de mirosul specific de oaie , las carnea in lapte--atat cat sa acopere carnea-o noapte intreaga, apoi o marinez in vin si , inainte de a o pune pe gratar, o ung cu mustar.Este delicioasa si nu ai crede ca este carne de oaie.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      Tare gustoasa...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Tare buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de oaie
  • sare
  • 250 ml vin (alb sau rosu)
  • Knorr Punga Magica (condimente pentru carne de pui si porc cu vin)
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa, mai ales alaturi de o salata si o garnitura potrivita!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ficatei de pui cu piure