autor:

Fara foto

» » Fripturi

carne de porc in sos de vin cu lapte

Autor: corina benta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: corina benta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2006

Ingrediente
1kg carne porc de pe coloana, 1/2 l vin alb, 1/2 l lapte, sare, curry, 250g frisca, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

se pune peste carne de jur imprejur sare si curry,se aseaza intr-o oala unde se adauga vinu si laptele.Se fierbe aprox.1h-1:30h pana este facuta bine.Apoi se scoate din oala,se strecoara lichidul printr-o sita si se inlatura laptele branzit si de pe carne.Carnea se pune pe un platou,si se taie felii de un cm.Lichidul se pune din nou la fiert si cand incepe sa fiarba se adauga frisca si cu putina ingrosala dintr-o lingura de faina,la sfarsit inainte de a inchide focu se pune patrunjelul proaspat.Se poate servi cu pireu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "carne de porc in sos de vin cu lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PUI LA CUPTOR CU CARTOFI

PUI LA CUPTOR CU CARTOFI

Cartofii se curata,se spala si se taie in sferturi.Se pun la fiert in apa cu putina sare si o crenguta

62 voturi    21 comentarii
20 min
Fripturi
Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se

2 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    O bunatate....

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

O bunatate....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi