carne de porc in sos de vin cu lapte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne porc de pe coloana
  • 1/2 l vin alb
  • 1/2 l lapte
  • sare, curry
  • 250g frisca
  • patrunjel

Mod de preparare

se pune peste carne de jur imprejur sare si curry,se aseaza intr-o oala unde se adauga vinu si laptele.Se fierbe aprox.1h-1:30h pana este facuta bine.Apoi se scoate din oala,se strecoara lichidul printr-o sita si se inlatura laptele branzit si de pe carne.Carnea se pune pe un platou,si se taie felii de un cm.Lichidul se pune din nou la fiert si cand incepe sa fiarba se adauga frisca si cu putina ingrosala dintr-o lingura de faina,la sfarsit inainte de a inchide focu se pune patrunjelul proaspat.Se poate servi cu pireu de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise