Taie carnea fâşii subţiri sau cubuleţe. Taie ceapa feliuţe. Căleşte ceapa în ulei, adaugă carnea, usturoiul, sosul de soja şi mirodeniile. Mai fierbe puţin.
Pune într-o tavă morcovii rondele apoi toarnă carnea şi berea. Acoperă cu folie de aluminiu şi dă la cuptor vreo 2 ore la foc potrivit sau mic, depinde de cuptor. Verifică apoi dacă sunt moi morcovii şi carnea şi ia folia. Mai lasa puţin să scadă lichidul.
Poţi servi ca atare sau să faci un sos din zeama din tavă şi nişte smântănă. Dacă vrei, adaugă şi o lingură de amidon şi dă un clocot. Eu am făcut cu vişine, iese dulce-acrişor.
Ca garnitură merge piure de cartofi, paste sau orez. Cine nu vrea garnitură să încerce cu salată de varză.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii