autor:

anutzza

» » Retete la gratar

Carne la gratar

Autor: anutzza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anutzza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 iulie 2011

Ingrediente
-1 caserola de mici, -500 g carnati, -500 g piept de pui, -500 g carne de porc, -sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

11 voturi

Mod de preparare

Micii, carnatii, pieptul de pui si carnea de porc se aseaza pe gratarul fierbinte si se prajesc pe ambele parti, pana se rumenesc. Gratarul este potrivit atunci cand, la nivelul lui nu trebuie sa tii nici mai mult nici mai putin de 5 minute mana. Sfat: carnatii nu se inteapa cu furculita!
Se servesc cu paine, mustar si bere.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Carne de oaie la gratar

Carne de oaie la gratar

Se pregateste carnea de oaie si se marineaza cu vin, piper macinat, sare timp de 15'. Se condimenteaza

7 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Mici de casa din carne de vita si miel, la gratar

Mici de casa din carne de vita si miel, la gratar

Dupa cum stim cu totii, mititei sau micii sunt o specialitate exclusiv romaneasca. Micii facuti in

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dragan Clement , 08 martie 2014

    Sau poti sa-i pui gramada intr-un ceaun ca tot la fel de aiurea se prajesc

Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

11 voturi

Ingrediente

  • -1 caserola de mici
  • -500 g carnati
  • -500 g piept de pui
  • -500 g carne de porc
  • -sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Peste condimentat la gratar Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Marinata a la Jamie Oliver pentru carne de oaie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver