Carne la gratar

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa
Carne la gratar

Ingrediente

  • -1 caserola de mici
  • -500 g carnati
  • -500 g piept de pui
  • -500 g carne de porc
  • -sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Micii, carnatii, pieptul de pui si carnea de porc se aseaza pe gratarul fierbinte si se prajesc pe ambele parti, pana se rumenesc. Gratarul este potrivit atunci cand, la nivelul lui nu trebuie sa tii nici mai mult nici mai putin de 5 minute mana. Sfat: carnatii nu se inteapa cu furculita!

Se servesc cu paine, mustar si bere.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor