autor:

nicoleta lacatus

» » Fripturi

carnita de berbec la gratar

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
carne de berbec, sare, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se sareaza, se condimenteaza si se lasa la marinat 1 ora.
Intre timp, se incinge gratarul. Se frige carnea pe ambele parti si se serveste calda.

POFTA MARE!
Daca ti-a placut reteta noastra "carnita de berbec la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.

Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.

Punem carnea de curcan, la gratar cu capac, care se face in circa 25-30 minute, chiar si mai

7 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi
Pulpa  si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului

Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului

Pulpa si ficatul de miel se spala,se sterg ,se tin la marinat cca doua ore.Dupa ce se scot din marinata,pulpa

5 voturi    17 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

    Imi place mult carnea de berbecut.Si eu tin carnea la marinat inainte de a fi pregatita(vin,usturoi,ceapa,morcov,telina,albiturapiper,foi dafin,cimbru,coriandru,ienibahar,boabe mustar).

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de berbec
  • sare
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

1 vot    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place mult carnea de berbecut.Si eu tin carnea la marinat inainte de a fi pregatita(vin,usturoi,ceapa,morcov,telina,albiturapiper,foi dafin,cimbru,coriandru,ienibahar,boabe mustar).

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel umplut