Se taie baconul bucatele mici, se pune la prajit cu uleiul, cand e pe jumatate prajit se adauga cartofii taiati cubulete, se lasa sa se prajeasca si ei timp de 3 min. dupa care se adauga o ceasca de apa, piperul cateva frunze de patrunjel tocate marunt, se acopera si se lasa la fiert 10 minute.
Dupa care se adauga bulionul.se mai lasa la fiert inca 5 min., se ia de pe foc si se lasa cu capac timp de inca 5 minute. Dupa care se pune in platou si se presareaza patrunjel tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii