Cartofii se pun la fiert, apoi se curata si cei care sunt mai mari se taie cubulete.
Carnea de pui se pune in tava impreuna cu uleiul, apa si condimentele si se da la cuptor acoperiti cu folie de aluminiu timp de 30 de minute, apoi se ia folia, se pun cartofii si se mai da la cuptor 15-20 de minute, sa se rumeneasca un pic.
Se servesc simpli sau cu salata verde, salata de rosii, salata de sfecla rosie.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii