autor:

Fara foto

» » Fripturi

cartofi cu pulpe de pui (pentru cei care sufera de hepatita)

Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
1 kg de cartofi (pot fi si mai marunti), 1 kg de pulpe de pui (sau copanele), 50 ml ulei de masline, 100 ml apa, sare, busuioc, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert, apoi se curata si cei care sunt mai mari se taie cubulete.
Carnea de pui se pune in tava impreuna cu uleiul, apa si condimentele si se da la cuptor acoperiti cu folie de aluminiu timp de 30 de minute, apoi se ia folia, se pun cartofii si se mai da la cuptor 15-20 de minute, sa se rumeneasca un pic.
Se servesc simpli sau cu salata verde, salata de rosii, salata de sfecla rosie.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi cu pulpe de pui (pentru cei care sufera de hepatita)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati

Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati

Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza cartofii curatati si taiati in 4, peste ei bucatile de carne

9 voturi    7 comentarii
1h
Fripturi
Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.

Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.

Tăiaţi carnea şi cârnaţii în cuburi potrivit de mari. Curăţaţi şi tocaţi usturoiul din

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Peste cartofi se poate pune patrunjel verde tocat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi (pot fi si mai marunti)
  • 1 kg de pulpe de pui (sau copanele)
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 ml apa
  • sare
  • busuioc
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Peste cartofi se poate pune patrunjel verde tocat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci