Se spala bine pestele, se curata si se taie cubulete, la fel si ceapa. Se amesteca toate cu otet, zeama de lamaie si ulei si se pipereaza bine. Se spala cartofii si se fierb circa 20 de minute. Smantana se amesteca cu mararul tocat si se adauga putina sare. Cartofii se scurg, se curata de coaja si se servesc intregi, cu scrumbie si sosul de smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii