autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Cartofi cu scrumbie afumata si sos de smantana

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 scrumbii afumate (250 g), , 2 bulbi de praz (sau 2 cepe), , 2 linguri otet alb, , 1-2 linguri zeama de lamaie, , 2 linguri ulei, , piper, , 1 kg cartofi marunti,, 400 g smantana groasa, , putina sare, , o legatura marar verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pestele, se curata si se taie cubulete, la fel si ceapa. Se amesteca toate cu otet, zeama de lamaie si ulei si se pipereaza bine. Se spala cartofii si se fierb circa 20 de minute. Smantana se amesteca cu mararul tocat si se adauga putina sare. Cartofii se scurg, se curata de coaja si se servesc intregi, cu scrumbie si sosul de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu scrumbie afumata si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Fish cakes (chiftele cu peste)

Fish cakes (chiftele cu peste)

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.Cand sunt gata se lasa la racit ca apoi sa-i pasam ca pentru

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Crap cu legume si masline in sos de rosii si ardei kapia

Crap cu legume si masline in sos de rosii si ardei kapia

Bucatile de peste le spalam ,le stergem cu un prosop absorbant ,le condimentam cu sare si piper

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 scrumbii afumate (250 g)
  • 2 bulbi de praz (sau 2 cepe)
  • 2 linguri otet alb
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 1 kg cartofi marunti,
  • 400 g smantana groasa
  • putina sare
  • o legatura marar verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon grill