autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Cartofi cu scrumbie afumata si sos de smantana

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 scrumbii afumate (250 g), , 2 bulbi de praz (sau 2 cepe), , 2 linguri otet alb, , 1-2 linguri zeama de lamaie, , 2 linguri ulei, , piper, , 1 kg cartofi marunti,, 400 g smantana groasa, , putina sare, , o legatura marar verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pestele, se curata si se taie cubulete, la fel si ceapa. Se amesteca toate cu otet, zeama de lamaie si ulei si se pipereaza bine. Se spala cartofii si se fierb circa 20 de minute. Smantana se amesteca cu mararul tocat si se adauga putina sare. Cartofii se scurg, se curata de coaja si se servesc intregi, cu scrumbie si sosul de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu scrumbie afumata si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ton Tataki cu piure de broccoli

Ton Tataki cu piure de broccoli

Preparare ton tataki : Cuisoarele si piperul se piseaza. Tonul se trece prin amestecul de condimente

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste cu sos de lamaie

Peste cu sos de lamaie

Se spala bine pestele si se usuca intr-un prosop curat. Nu se da nici prin faina, nici prin malai.

8 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 scrumbii afumate (250 g)
  • 2 bulbi de praz (sau 2 cepe)
  • 2 linguri otet alb
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 1 kg cartofi marunti,
  • 400 g smantana groasa
  • putina sare
  • o legatura marar verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Stiuca umpluta