autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Cartofi cu scrumbie afumata si sos de smantana

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 scrumbii afumate (250 g), , 2 bulbi de praz (sau 2 cepe), , 2 linguri otet alb, , 1-2 linguri zeama de lamaie, , 2 linguri ulei, , piper, , 1 kg cartofi marunti,, 400 g smantana groasa, , putina sare, , o legatura marar verde.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pestele, se curata si se taie cubulete, la fel si ceapa. Se amesteca toate cu otet, zeama de lamaie si ulei si se pipereaza bine. Se spala cartofii si se fierb circa 20 de minute. Smantana se amesteca cu mararul tocat si se adauga putina sare. Cartofii se scurg, se curata de coaja si se servesc intregi, cu scrumbie si sosul de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu scrumbie afumata si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav umplut cu somon

Pastrav umplut cu somon

Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie. Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac,

49 voturi    24 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
pastrav cu lamaie si rozmarin

pastrav cu lamaie si rozmarin

Se intinde folia de aluminiu se unge pastravul cu ulei, se condimenteaza si in interior. In burtica

10 voturi    12 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 scrumbii afumate (250 g)
  • 2 bulbi de praz (sau 2 cepe)
  • 2 linguri otet alb
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 1 kg cartofi marunti,
  • 400 g smantana groasa
  • putina sare
  • o legatura marar verde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PESTE MARINAT SI PRAJIT