Se pune un pic de unt intr-o tigaie si se caleste ceapa foarte putin, dupa care se adauga ardeiul si gogosarul, un pic de busuioc si patrunjel {tocate foarte marunt}. Dupa ce toate astea s-au prajit {inabusit mai bine spus}, se adauga carnea cu un pic de usturoi tocat. Apoi se ia un vas de fonta si se unge cu unt, dupa care se pune un strat de cartofi unul de compozitie si se pun vreo 5 catei de usturoi, cele 3 oua batute si pe deasupra un pic de smantana. Se baga la cuptor si se lasa sa se faca cartofii dupa care ii scoatem si adaugam smantana peste ei atat in vas cat si in farfurii. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii