Cartofii se fierb incoaja cu sare si chimenul aproximativ 20 min, apoi se scurg si se lasa la racit, se curata de coaja si se taie felii potrivite. Se adauga costita taiat cuburi si prazul taiat fin, dupa ce in prealabil au fost calite impreuna. Deasupra se toarna smantina, ce va fi amestecata cu doua galbenusuri si condimente. Se pune la cuptor ptr cca 15-20 minute. Se serveste fierbinte sau rece cu smantina desupra dupa preferinta fiecaruia.
Enjoy!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii