autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi in staniol cu legume, mirodenii si ou fiert

Autor: lavynya1 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lavynya1 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2012

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 6-7 cartofi mari, 5 felii de dovlecel, 1 morcov mare, rosii cherry, 2 oua fierte, branza, marar, unt sau margarina, boia, piper, sare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie cartofii cubulete sau fasii mai groase(ca si cartofii prajiti dar mai groase taiate).Se tin in apa pana ce se taie celelalte ingrediente. Se pun la fiert bine cele 2 oua.Intre timp se taie dovlecelul cubulete,morcovul rondele,rosiile cherry in 4 si mararul se taie si el marunt. Avem nevoie de o tava de aragaz mare.Taiem 2 folii de staniol mari(de circa 30-40 cm fiecare lungime).Ungem foliile cu margarina sau unt.Pe fiecare folie adaugam din fiecare ingredient in jumate astfel: se adauga cartofii,apoi oul,rosiile,dovlecelul si morcovul.Deasupra se presare cu marar putina boia pentru culoare si gust si piper si sare dupa preferinte.(eu nu adaug deloc sare si piper,las sa isi adauge fiecare persoana in farfurie). Se pune 40 minute in cuptorul preincalzit. Inainte cu 5 minute se scoate tava si se desface folia si se adauga branza si se da la cuptor cu folia desfacuta. Se serveste cald, in farfurie cu un eventual decor de salata si un piept de pui. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in staniol cu legume, mirodenii si ou fiert" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
pachetel

pachetel

Se toaca varza julien,se prepara cu zeama de lamaie,putin piper,sare,marar si ulei.Se taie mangoul

3 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive
Chec cu ciuperci

Chec cu ciuperci

Taiem ceapa marunt, zdrobim usturoiul, maruntim frunzele de praz si calim totul intr-o tigaie cu

20 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 6-7 cartofi mari
  • 5 felii de dovlecel
  • 1 morcov mare
  • rosii cherry
  • 2 oua fierte
  • branza
  • marar
  • unt sau margarina
  • boia
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulada de urzici