autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Cartofi la cuptor cu afumatura si carnati afumati

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
1 1/2 cartofi rosii., 300 gr afumatura de porc., 2 carnati lungi afumati(din piata de la tarani)., 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin., sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat,coriandru uscat,vegeta fara sare(plafar bio).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

12 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofi ii taiem in ce forma dorim,adaugam sare,piper proaspat macinat,tarhon uscat,coriandru uscat,iar pe deasupra picuram ulei de masline extravirgin(3 linguri,depinde de cantitatea pe care o avem).Eu pun totul din ochi(fiecare isi cunoaste gustul).Bagam tava la cuptor deja incins,dar acoperim tava ori cu capac daca are, sau cu o folie de aluminiu.Dupa 30 de minute scoatem tava luam capacul si punem afumatura de porc si carnatii afumati,punem folia sau capacul si mai dam la cuptor inca 30 de minute.Vor iesi atat cartofii cat si afumatura cu carnatii o bunatate.Afumatura da o savoare deosebita cartofilor.La acest fel de mancare merge un pahar de bere.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu afumatura si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba cu masline

Limba cu masline

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand incepe sa dea in clocot se ia

18 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
1. Piept de pasăre gratinat

1. Piept de pasăre gratinat

Mod de preparare Se preîncălzeşte cuptorul, pe faza de grătar. Se toacă ceapa mărunt. Se

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Afumatura ma inebuneste. Ce pofta mi-ai facut!!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Tare bine mai arata...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 1/2 cartofi rosii.
  • 300 gr afumatura de porc.
  • 2 carnati lungi afumati(din piata de la tarani).
  • 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat,coriandru uscat,vegeta fara sare(plafar bio).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Afumatura ma inebuneste. Ce pofta mi-ai facut!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in varza dulce cu coasta de porc cruda (scarita)