Cartofii se curata, se taie si se pun la prajit. Intre timp pregatim mujdeiul de usturoi. Intru-un alt bol amestecam sarea, piperul, boiaua si vegeta.Taiem sunca sau carnatul bucatele ( le puteti praji ). Cand cartofii sunt gata ii punem intr-un bol mai mare, peste adaugam condimentele apoi mujdeiul [care il puteti face cu smantana]. Punem un capac ( sau o farfurie peste) si amestecam.
In cazul retetei cu Ketchup:
Inainte sa se prajeazca cartofii, punem intr-un castronel mic, ketchup , sare, piper,vegeta [ dupa gust ], le amestecam cu o lingurita. Cand sunt gata cartofii, punem pasta obtinuta peste ei si ii amestecam [ la fel cu un capac ]. Puteti pune peste si sunca sau carnat, salam...
Pofta buna ! :-*

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii