autor:

autor

» » Bucate la borcan

Cascaval marinat

    Reteta postata pe: 04 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 04 februarie 2014

Ingrediente
cașcaval (de preferat unul mai poros și nu prea tare),, o crenguță de rozmarin,, câțiva căței de usturoi roșu (mai mic, dar mai aromat decât celelalte soiuri),, piper boabe (am avut negru, verde și roșu),, fulgi de ardei roșu și câteva cuișoare, optional: câteva boabe de coriandru, dar pun data viitoare, ulei extravirgin de măsline, un borcan

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca piperul, rozmarinul tăiat, fulgii de ardei și cuișoarele. Cașcavalul se taie bucățele și se pune în borcan, strecurând printre cuburi cățeii de usturoi zdrobiți cu lama unui cuțit și câte puțin din amestecul făcut. Deasupra se toarnă uleiul de măsline, care trebuie să acopere conținutul.



Se lasă la marinat 14 zile, pentru a ajunge la cel mai bun gust. Cum spuneam, la noi nu a apucat.



Alte retete gustoase gasiti pe blogul Bucatareli la Borcan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval marinat" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Bucate la borcan
Zacusca cu bureti

Zacusca cu bureti

Ardeii, gogosarii si kapia ii punem la copt. Cum ii luam de la copt ii punem intr-o oala mare si

4 voturi    4 comentarii
9h
Bucate la borcan
Vinete la gratar cu usturoi si ardei iute

Vinete la gratar cu usturoi si ardei iute

Vinetele acelea din soiul bondoc sunt cele mai bune pentru a fi preparate in acest fel. Sunt bune

5 voturi    3 comentarii
nespecificat
Bucate la borcan

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena , 23 mai 2016

    O reteta inedita. Marturisesc ca este prima data cand intalnesc aceasta reteta.

  • Fara foto

    Gabriela , 18 septembrie 2014

    n-am inteles ce inseamna fulgii de ardei

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

3 voturi

Ingrediente

  • cașcaval (de preferat unul mai poros și nu prea tare),
  • o crenguță de rozmarin,
  • câțiva căței de usturoi roșu (mai mic
  • dar mai aromat decât celelalte soiuri),
  • piper boabe (am avut negru
  • verde și roșu),
  • fulgi de ardei roșu și câteva cuișoare
  • optional: câteva boabe de coriandru
  • dar pun data viitoare
  • ulei extravirgin de măsline
  • un borcan

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

59 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Elena

O reteta inedita. Marturisesc ca este prima data cand intalnesc aceasta reteta.

Adauga reteta
Retete

din Bucate la borcan

Gogosari in sos de mustar si bulion Gogosari in sos de mustar si bulion

Se pun toate intr-o oala (fara gogosari) si se fierb 30 min amestecand des (o sa miroasa toata bucataria a otet, dar trece repede dupa

9 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Bucate la borcan
Pasta de ardei pentru tocanite si gulyas Pasta de ardei pentru tocanite si gulyas

O pasta care nu trebuie sa lipseasca niciodata din camara, pe timp de iarna. Este foarte gustoasa si poate fi folosita atat pentru tocanite

5 voturi    1 comentariu
nespecificat
Bucate la borcan
Tocană de ardei cu orez