Castraveciorii se spala bine in multe ape. Se lasa de seara pana a doua zi in apa (se poate arunca apa in care au stat de cateva ori, cam la 3 sau 4 ore). Asezam castraveciorii in borcane, printre ei punem bastonase sau rondele de hrean, morcovi, telina si ceapa taiata inele. Ceapa o punem dupa ce am asezat castravetii in borcan, ca sa se vada frumos.Punem toate condimentele pe deasupra, adaugam cate o lingurita plina de sare gronjoasa si o lingurita de zahar. La borcanele de 2 kg se pune dublu sare si zahar. Veti vedea in pozele pe care le-am pus,marcajul borcanului ca toate au pe fundul borcanului un marcaj cam de un centimetru,in acel marcaj se pune otet.Completam cu apa pana sus, inchidem bine borcanele cu capacul,le agitam putin si le punem in apa la fiert. Durata de fierbere nu trebuie sa depaseasca 30 de minute, altfel castraveciorii vor fi moi. Cand se schimba culoarea castraveciorilor sunt gata. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii