autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2010

Ingrediente
Ceafa de porc, 1/2 ciuperci pt gratar, 2 cepe vechi, 3 fire de cepa verde, 6 rosioare cherry, sare, piper, patrunjel verde, 4 cartofi, ulei, cubulete de ardei gras rosu (din congelator).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

12 voturi

Mod de preparare

Ceafa se bate, se pipereaza, se sareaza si se pune la fript intro tigaie teflonata. Se prajeste pe ambele parti.
Intre timp, se curata ciupercile, se taie bucati, se pun in tigaie cu putin ulei, adaugam rosiile, cubuletele de ardei, ceapa curatata, spalate si taiata pestisori, iar cea verde bucatele. Se lasa totul la foc mic, pana se prepara ciupercile, saram, piperam.
Din cartofii curatati si taiati baghete, se fac cartofi pai. Pt decor am preparat doi trandafirasi din cartofi, inspirandu-ma de la o persoana pe care eu o stimez mult, Alina, pe care am cunoscut-o la intalnirea de la Alba-Iulia, anul trecut. Peste ciuperci presaram verdeata tocata. Langa acest fel de mancare, am servit un pahar de vin alb de casa. Am pregatit pt 3 persoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne tocata

Musaca de cartofi cu carne tocata

Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce

707 voturi    55 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan glazurata picant

Pulpa de curcan glazurata picant

Pulpa de curcan,se spala ,se sterge de apa cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi se condimenteaza

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Da, Silvia, carnea de la ceafa e o carne gustoasa si mai moale.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Ce gustos trebuie sa fie.

  • Fara foto

    Monica18 , 03 mai 2010

    o bunatate! felicitari!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Multumesc, ma bucur ca va place, a fost foarte gustos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Un preparat gustos si frumos prezentat...

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 11 aprilie 2010

      Merci Sidy, sotul asa a papat, la el sarea si usturoiul insotesc aproape orice preparat.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2010

      Lenutico...minunat arata gratarul tau ! Cred ca a fost delicios... Eu as fi adaugat putin mujdei de usturoi.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Aspectuos si bun!!!!!!!!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Arata foarte bine...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      Ce bine arata.....mmm...delicios.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 09 aprilie 2010

      Aprecierile voastre ma bucura, va multumesc mult tuturor.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      Ti-am dat toate punctele. Foarte aspectoasa!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      Frumos decor si cu siguranta gustos. Felicitari............

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010

      Aromata si prezentata foarte elegant!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

12 voturi

Ingrediente

  • Ceafa de porc
  • 1/2 ciuperci pt gratar
  • 2 cepe vechi
  • 3 fire de cepa verde
  • 6 rosioare cherry
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 4 cartofi
  • ulei
  • cubulete de ardei gras rosu (din congelator).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, Silvia, carnea de la ceafa e o carne gustoasa si mai moale.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mazare bob cu carne de vita