autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2010

Ingrediente
Ceafa de porc, 1/2 ciuperci pt gratar, 2 cepe vechi, 3 fire de cepa verde, 6 rosioare cherry, sare, piper, patrunjel verde, 4 cartofi, ulei, cubulete de ardei gras rosu (din congelator).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

12 voturi

Mod de preparare

Ceafa se bate, se pipereaza, se sareaza si se pune la fript intro tigaie teflonata. Se prajeste pe ambele parti.
Intre timp, se curata ciupercile, se taie bucati, se pun in tigaie cu putin ulei, adaugam rosiile, cubuletele de ardei, ceapa curatata, spalate si taiata pestisori, iar cea verde bucatele. Se lasa totul la foc mic, pana se prepara ciupercile, saram, piperam.
Din cartofii curatati si taiati baghete, se fac cartofi pai. Pt decor am preparat doi trandafirasi din cartofi, inspirandu-ma de la o persoana pe care eu o stimez mult, Alina, pe care am cunoscut-o la intalnirea de la Alba-Iulia, anul trecut. Peste ciuperci presaram verdeata tocata. Langa acest fel de mancare, am servit un pahar de vin alb de casa. Am pregatit pt 3 persoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Am desfacut cu grija pielita ce acoperea pulpa de curcan, fara a o desprinde complet. Sub pielita

0 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare in aluat crocant

Aripioare in aluat crocant

Saram si piperam aripile,apoi le lasam la frigider circa o jumatate de ora.Batem ouale,adaugam faina,un

3 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Da, Silvia, carnea de la ceafa e o carne gustoasa si mai moale.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Ce gustos trebuie sa fie.

  • Fara foto

    Monica18 , 03 mai 2010

    o bunatate! felicitari!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Multumesc, ma bucur ca va place, a fost foarte gustos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Un preparat gustos si frumos prezentat...

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 11 aprilie 2010

      Merci Sidy, sotul asa a papat, la el sarea si usturoiul insotesc aproape orice preparat.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2010

      Lenutico...minunat arata gratarul tau ! Cred ca a fost delicios... Eu as fi adaugat putin mujdei de usturoi.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Aspectuos si bun!!!!!!!!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Arata foarte bine...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      Ce bine arata.....mmm...delicios.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 09 aprilie 2010

      Aprecierile voastre ma bucura, va multumesc mult tuturor.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      Ti-am dat toate punctele. Foarte aspectoasa!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      Frumos decor si cu siguranta gustos. Felicitari............

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010

      Aromata si prezentata foarte elegant!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

12 voturi

Ingrediente

  • Ceafa de porc
  • 1/2 ciuperci pt gratar
  • 2 cepe vechi
  • 3 fire de cepa verde
  • 6 rosioare cherry
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 4 cartofi
  • ulei
  • cubulete de ardei gras rosu (din congelator).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, Silvia, carnea de la ceafa e o carne gustoasa si mai moale.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Escalop felii,in sos