Ardeii se taie fasii,ceapa se toaca marunt,iar rosiile se oparesc,se curata de coaja si se taie felii mari.Se incinge uleiul si se calesc ardeii si ceapa 3 minute,apoi se pun si rosiile si se mai caleste inca putin.Apoi se adauga patrunjelul amestecat cu caperele si legumele sunt gata.Se condimenteaza cu sare si piper.Carnea se condimenteaza,si se prajeste in untura incinsa.La garnitura de legume se poate adauga si cateva linguri de piure de cartofi.Ceafa se serveste alaturi de legume.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii