autor:

zana b.

» » Fripturi

Ceafa de porc cu garnitura de legume

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
2 ardei grasi verzi,1 ceapa, rosii,2 linguri ulei,patrunjel tocat,2 linguri capere,sare,piper,4 bucati ceafa de porc,2 linguri untura

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii se taie fasii,ceapa se toaca marunt,iar rosiile se oparesc,se curata de coaja si se taie felii mari.Se incinge uleiul si se calesc ardeii si ceapa 3 minute,apoi se pun si rosiile si se mai caleste inca putin.Apoi se adauga patrunjelul amestecat cu caperele si legumele sunt gata.Se condimenteaza cu sare si piper.Carnea se condimenteaza,si se prajeste in untura incinsa.La garnitura de legume se poate adauga si cateva linguri de piure de cartofi.Ceafa se serveste alaturi de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschiulet de porc impanat

Muschiulet de porc impanat

Muschiuletul de porc se spala si apoi se cresteaza in cateva locuri avand grija sa nu taiem pana

2 voturi    7 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.

Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.

Punem carnea de curcan, la gratar cu capac, care se face in circa 25-30 minute, chiar si mai

7 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 ardei grasi verzi,1 ceapa, rosii,2 linguri ulei,patrunjel tocat,2 linguri capere,sare,piper,4 bucati ceafa de porc,2 linguri untura

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ficatei prajiti si cartofi la cuptor
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide