autor:

zana b.

» » Fripturi

Ceafa de porc cu garnitura de legume

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
2 ardei grasi verzi,1 ceapa, rosii,2 linguri ulei,patrunjel tocat,2 linguri capere,sare,piper,4 bucati ceafa de porc,2 linguri untura

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii se taie fasii,ceapa se toaca marunt,iar rosiile se oparesc,se curata de coaja si se taie felii mari.Se incinge uleiul si se calesc ardeii si ceapa 3 minute,apoi se pun si rosiile si se mai caleste inca putin.Apoi se adauga patrunjelul amestecat cu caperele si legumele sunt gata.Se condimenteaza cu sare si piper.Carnea se condimenteaza,si se prajeste in untura incinsa.La garnitura de legume se poate adauga si cateva linguri de piure de cartofi.Ceafa se serveste alaturi de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel la gratar

Miel la gratar

Se spala bine carnea, se usuca cu un prosop uscat. Se rade ghimbirul(o bucatica de circa jumatate

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

Orezul se spala bine si se pune la fiert in apa 20 minute, se sareaza dupa gust, se stinge focul

1 vot    1 comentariu
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 ardei grasi verzi,1 ceapa, rosii,2 linguri ulei,patrunjel tocat,2 linguri capere,sare,piper,4 bucati ceafa de porc,2 linguri untura

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi de porc la tava