autor:

Fara foto

» » Fripturi

Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2011

Ingrediente
1 kg cartofi,, , 6 felii ceafa de porc,, , sare,, , piper,, , rosmarin,, , salvie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie patratele.

Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava dreptunghiulara,ca sa acopere tot fundul tavii.

Feliile de ceafa, se condimenteaza cu sare, piper, rosmarin si salvie si se pun peste cartofi,in asa fel ca sa se acopere toti cartofii.

Se acopera tava cu folie de staniol si se da la cuptor.

Nu se pune ulei.

Cand este gata, se indeparteaza folia de staniol si se lasa putin sa se rumeneasca.

Atentie!

Carnea trebuie sa fie suculenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gãinã umplutã

Gãinã umplutã "à Chefe" în sos de portocale si cimbrisor

Aceastã retetã este una dintre retetele traditionale de Crãciun si Anul Nou, din Nord pânã in

19 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Fripturi
muschi de porc la gratar cu garnitura by copilou

muschi de porc la gratar cu garnitura by copilou

Carnea de porc se taie bucati mai mici dupa preferinta, apoi se condimenteaza. Se pune gratarul

5 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elisabeta Neculai (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

    Am luat reteta si am sa o incerc.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 6 felii ceafa de porc,
  • sare,
  • piper,
  • rosmarin,
  • salvie.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Olariu
Nutellotta

Nutellotta

Blat: Se topeste ciocolata intr-o craticioara (in bain-marie). Cand s-a topit, se adauga untul.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tort Mimosa

Tort Mimosa

Se freaca bine 2 galbenusuri cu 5o g zahar si 50 g faina. Se adauga coaja de lamaie si 250 ml lapte.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Fara foto

Elisabeta Neculai (Chef de cuisine)

Am luat reteta si am sa o incerc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Costita "aburita"