Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 6 felii ceafa de porc,
  • sare,
  • piper,
  • rosmarin,
  • salvie.

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie patratele.

Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava dreptunghiulara,ca sa acopere tot fundul tavii.

Feliile de ceafa, se condimenteaza cu sare, piper, rosmarin si salvie si se pun peste cartofi,in asa fel ca sa se acopere toti cartofii.

Se acopera tava cu folie de staniol si se da la cuptor.

Nu se pune ulei.

Cand este gata, se indeparteaza folia de staniol si se lasa putin sa se rumeneasca.

Atentie!

Carnea trebuie sa fie suculenta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise