autor:

Fara foto

» » Prajituri

CHEC

Autor: OANA ALEXANDRA MIHALACHE (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OANA ALEXANDRA MIHALACHE (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 mai 2008

Ingrediente
7 OUA, 300G ZAHAR, 200G FAINA, JUMATATE PLIC PRAF DE COPT, 14 LINGURI DE APA CLOCOTITA, ESENTE

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

SE SEPARA ALBUSUL DE GALBENUS,ALBUSURILE SE BAT PANA SE OBTINE O SPUMA SI SE ADAUGA JUMATATE DIN CANTITATEA DE ZAHAR,GALBENUSURILE SE AMESTECA CU ZAHARUL RAMAS IAR IN TIMPUL AMESTECULUI SE ADAUGA TREPTAT 14 LINGURI DE APA CLOCOTITA.
DUPA CE SE TOPESTE ZAHARUL SE ADAUGA IN GALBENUS FAINA SI PRAFUL DE COPT.
SE AMESTECA ALBUSUL CU GALBENUSUL.
SE DA LA CUPTOR 30 DE MINUTE.
POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec pufos cu nuci

Chec pufos cu nuci

Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare apoi cu zaharul pana obtinem o bezea. Stingem praful

26 voturi    15 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Chec cu rubarbă

Chec cu rubarbă

Rubarba se taie în cuburi mici. Se freacă untul spumă, se adaugă zahăr, ouă, sare şi zahăr

14 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 OUA
  • 300G ZAHAR
  • 200G FAINA
  • JUMATATE PLIC PRAF DE COPT
  • 14 LINGURI DE APA CLOCOTITA
  • ESENTE

Raporteaza reteta

Retete
de OANA ALEXANDRA MIHALACHE
CIORBA DE PERISOARE SI CARTOFI

CIORBA DE PERISOARE SI CARTOFI

Se taie doua cepe si se pun la prajit in ulei intr-o oala, se lasa sa se rumeneasca ceapa si se adauga

15 voturi    6 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine