CHEC

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 OUA
  • 300G ZAHAR
  • 200G FAINA
  • JUMATATE PLIC PRAF DE COPT
  • 14 LINGURI DE APA CLOCOTITA
  • ESENTE

Mod de preparare

SE SEPARA ALBUSUL DE GALBENUS,ALBUSURILE SE BAT PANA SE OBTINE O SPUMA SI SE ADAUGA JUMATATE DIN CANTITATEA DE ZAHAR,GALBENUSURILE SE AMESTECA CU ZAHARUL RAMAS IAR IN TIMPUL AMESTECULUI SE ADAUGA TREPTAT 14 LINGURI DE APA CLOCOTITA.

DUPA CE SE TOPESTE ZAHARUL SE ADAUGA IN GALBENUS FAINA SI PRAFUL DE COPT.

SE AMESTECA ALBUSUL CU GALBENUSUL.

SE DA LA CUPTOR 30 DE MINUTE.

POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise