autor:

Fara foto

» » Prajituri

CHEC

Autor: OANA ALEXANDRA MIHALACHE (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OANA ALEXANDRA MIHALACHE (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 mai 2008

Ingrediente
7 OUA, 300G ZAHAR, 200G FAINA, JUMATATE PLIC PRAF DE COPT, 14 LINGURI DE APA CLOCOTITA, ESENTE

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

SE SEPARA ALBUSUL DE GALBENUS,ALBUSURILE SE BAT PANA SE OBTINE O SPUMA SI SE ADAUGA JUMATATE DIN CANTITATEA DE ZAHAR,GALBENUSURILE SE AMESTECA CU ZAHARUL RAMAS IAR IN TIMPUL AMESTECULUI SE ADAUGA TREPTAT 14 LINGURI DE APA CLOCOTITA.
DUPA CE SE TOPESTE ZAHARUL SE ADAUGA IN GALBENUS FAINA SI PRAFUL DE COPT.
SE AMESTECA ALBUSUL CU GALBENUSUL.
SE DA LA CUPTOR 30 DE MINUTE.
POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec de carne

Chec de carne

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit. Am adaugat carnea, pe care am amestecat-o, in prealabil

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chec cu visine

Chec cu visine

Spalam visinele, le scoatem samburii si le presaram cu 3 linguri de zahar.Lasam cat timp ne ocupam

14 voturi    12 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 OUA
  • 300G ZAHAR
  • 200G FAINA
  • JUMATATE PLIC PRAF DE COPT
  • 14 LINGURI DE APA CLOCOTITA
  • ESENTE

Raporteaza reteta

Retete
de OANA ALEXANDRA MIHALACHE
CIORBA DE PERISOARE SI CARTOFI

CIORBA DE PERISOARE SI CARTOFI

Se taie doua cepe si se pun la prajit in ulei intr-o oala, se lasa sa se rumeneasca ceapa si se adauga

15 voturi    6 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Inimioare dulci – ecler