Pentru inceput mixam albusurile spuma tare. Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Adaugam uleiul si amestecam. Punem apoi albusurile spuma peste galbenusuri si amestecam usor.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt, apoi adaugam dovleacul ras, nucile, stafidele si scortisoara.
Amestecam pana se omogenizeza compozitia. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu ulei si faina sau cu hartie de copt. Vom coace checul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45 minute.
Se face atat de usor, incat trebuie sa va lasati ispititi si sa il incercati.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii