Chec cu migdale, cocos si roscove

Se bat albusurile spuma tare.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Chec cu migdale, cocos si roscove

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 3 linguri pudra de migdale
  • 2 linguri fulgi de cocos
  • 2 linguri pudra de roscove
  • 150 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 linguri ulei
  • un praf de sare

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare, cu un praf de sare, zahar si zahar vanilat, se amesteca usor cu o spatula, incorporand galbenusurile frecate separat cu ulei, cate putin, apoi se adauga faina cu praful de copt, pudra de migdale si se amesteca usor.

Se imparte aluatul in doua boluri, intr-unul se incorporeaza pudra de roscove si 2 linguri cu apa calduta sau lapte.

In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se pun intercalat, cu o lingura aluat alb si aluat maro.

La sfarsit se bate tava de masa si la cuptor se tine 40 minute.

Dupa ce s-a racit, se scoate, se pune pe un platou, se pudreaza cu zahar si se taie.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor