autor:

Georgeta

» » Torturi

Cherry Cheese Torte - Torta de Visine cu Brinza Philadelphia

Autor: Georgeta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Ingrediente
- 2oo gr. piscoturi sampanie, - 1 pachet brinza Philadelphia 250 gr.- la, temperatura camerei (sa fie moale!), - 250 gr.plus 1 lingurita zahar tos, divizat, - 2 lingurite vanilie extract sau zahar vanilat, 2 pli-, culete, - 2 lingurite zeama de lamiie, - 1 lingurita coaja rasa de lamiie (data pe razatoarea, cu gaurele mici), - 500 ml frisca lichida, - 750 gr (1 cutie mare) de visine pt umplutura, placinta* sau "pie filling" (*cine nu are poate, folosi compot cu visine in care se adauga 2 lingurite, de amidon se pune pe foc mic doar sucul de la compot, in care s-a adaugat si dizolvat in prealabil amido-, nul cind este legat ca o smintina, nu prea groasa,se, ia de pe foc,se pun visinile inapoi, se amesteca usor, se pune la frigider.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Intr-o forma de tort (neunsa) cu inel pe margine, se aseaza un rind de piscoturi sampanie pe fundul formei ca sa acoperea toata suprafata si de jur imprejurul inelului in interiorul formei, pe inaltime, ca un gardut,unul linga altul, fara spatii.
Intr-un castron mai mare se bate bine brinza,(folosim mixerul) cu 250 gr. zahar plus vanilia, dupa care se adauga zeama si coaja de lamiie si se mai amesteca putin pina se incorporeaza totul.
In alt castron, mai mic, se bate frisca lichida pina incepe sa se ingoase, adaugam restul de zahar, se bate bine pina frisca devine groasa, dar sa nu se faca unt.
Frisca se adauga in compozitia de brinza si se amesteca bine.Jumatate din aceasta compozitie se pune in forma de tort peste piscoturi, se intinde, se aranjeaza piscoturile ramase peste crema,(ca sa fie ca a 2-a felie de blat de tort) si se pune jumatatea cealalta de crema peste al 2-le rind de piscoturi. Deasupra se pune
compozitia de visine, se intinde usor pe toata suprafata. Se poate garnisi cu un virf de menta verde(optional). Se acopera si se pune la frigider peste noapte. (cine are rabdare!!!? atit de mult???). Numai inainte de a servi se scoate inelul de la forma de tort. Pare greu de executat, dar este ff usor. Ieftina, buna, nu trebuie coapta! Pofta buna!
Aproximativ 12 portii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry Cheese Torte - Torta de Visine cu Brinza Philadelphia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Mini tort de biscuiti cu gargarite

Mini tort de biscuiti cu gargarite

Se faramiteaza biscuitii intr-un vas. Se topeste la bain Marie ciocolata cu untul/ margarina, esenta

10 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Pornim cuptorul. Luam o forma de copt si asezam o hartie de copt umezita cu apa. Astfel, se asaza

3 voturi    2 comentarii
2h
Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    Delicios!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    Ce delicioasa!

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Felicitari din toate punctele de vedere!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte frumos, arata tare bine si felia taiata.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte fina si aspectuoasa!*****

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Eu adaug si un pic de gelatina cu fructe!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Cred ca este delicioasa ! Nu ma prea impac eu cu branza cu fructe dar...tartul asta este ispititor.... Felicitari !

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Minunata reteta si foarte usoara si eu fac sarlota dar cu ciocolata dar asta este minunata ptr vara.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Un deliciu de nota 10. Felicitari !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Foarte gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Excelent tortuletul...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Minunat acest tort! Imi place foarte mult!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      arata super,merita incercat.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Foate bine arata.

    • emadina

      emadina (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      arata super si ingredientele sunt preferatele mele,piscoturi,visine...e ceva grozav.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • - 2oo gr. piscoturi sampanie
  • - 1 pachet brinza Philadelphia 250 gr.- la
  • temperatura camerei (sa fie moale!)
  • - 250 gr.plus 1 lingurita zahar tos
  • divizat
  • - 2 lingurite vanilie extract sau zahar vanilat
  • 2 pli-
  • culete
  • - 2 lingurite zeama de lamiie
  • - 1 lingurita coaja rasa de lamiie (data pe razatoarea
  • cu gaurele mici)
  • - 500 ml frisca lichida
  • - 750 gr (1 cutie mare) de visine pt umplutura
  • placinta* sau "pie filling" (*cine nu are poate
  • folosi compot cu visine in care se adauga 2 lingurite
  • de amidon se pune pe foc mic doar sucul de la compot
  • in care s-a adaugat si dizolvat in prealabil amido-
  • nul cind este legat ca o smintina
  • nu prea groasa,se
  • ia de pe foc,se pun visinile inapoi
  • se amesteca usor
  • se pune la frigider.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgeta
Tort de Ciocolata  a la "Georgette"

Tort de Ciocolata a la "Georgette"

Cacaoa plus nessul se dizolva in apa fiarta, amestecind bine.Se lasa sa se raceasca la temperatura

8 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Torturi
Red Velvet Cake - Tort "Catifea Rosie"

Red Velvet Cake - Tort "Catifea Rosie"

Intr-un castron se cern impreuna faina, sarea si cacaoa. Se lasa in asteptare. In alt castron se

10 voturi    10 comentarii
1h 40 min
Torturi
Inghetata de Portocale

Inghetata de Portocale

Sucul de portocale il strecurati de pulpa ramasa de la portocale si intr-un casatron mai mare combinati

5 voturi    2 comentarii
20 min
Inghetate

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Delicios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tiramisu