autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Chiftele picante

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2013

Ingrediente
1 kg de carne de porc, o capatana si jumatate de usturoi, 2 oua, 2 cepe, 1 lingurita rasa boia iute, 2 lingutite ardei iute maruntit, 1 legatura marar verde, 1 lingurita rasa piper, sare(dupa gust), faina pentru tavalit chiftelele, ulei pentru prajit chiftelele

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul.

Se adauga apoi ouale si mararul taiat marunt.Se amesteca bine cu mana.
Se condimenteaza cu boia,ardei iute, sare si piper.
Se adauga putina apa minerala (circa 75 ml)
Se amesteca bine.
Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care apoi se aplatizeaza ,se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins.
Scoatem chiftelutele pe o farfurie si servim alaturi de o garnitura si o salata.
Eu le-am servit alaturi de o salata de cartofi cu broccoli.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Suberek

Suberek

Intr-un castron se pune faina,sarea si uleiul.Se adauga cate un pic de apa calduta si amestecam pana

6 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne
CLATITE APERITIV

CLATITE APERITIV

Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful

28 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de carne de porc
  • o capatana si jumatate de usturoi
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 lingurita rasa boia iute
  • 2 lingutite ardei iute maruntit
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingurita rasa piper
  • sare(dupa gust)
  • faina pentru tavalit chiftelele
  • ulei pentru prajit chiftelele

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de carne cu bechamel