Ingrediente
200 g cuburi soia, 400 g ciuperci, 8-10 catei de usturoi, 2 cepe, 2 linguri ketchup, 1 legatura marar + patrunjel (verdeata uscata), 2 linguri faina, 300 ml ulei, 2 lingurite condimente pentru chiftele (concentrat de ciuperci), sare, piper, cimbru, boia
Dificultate: Medie | Timp: 1h
28 voturi
Mod de preparare
stoarceti cuburile de soia si puneti-le intr-un blender, cu usturoiul, apoi mixati 12-15 secunde (se pot da si prin masina de tocat).
Amestecati soia cu ceapa si ciupercile calite, 2 lingurite faina, sare, piper, cimbru, boia dupa gust. Formati cu mana uda chiftelute nu prea mari, dati-le prin faina si puneti-le la prajit in uleiul incins. Prajiti-le cate 4-5 minute pe fiecare parte, la foc mic, apoi scoateti-le pe hartie absorbanta.
Se servesc calde, cu salata verde, salata de varza, de sfecla rosie, eventual cu garnituri. Pofta buna.
Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
foarte bune,merg si in afara postului.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Foarte bune si eu fac, dar numai eu le mananc, sotul cu carne.
joly-gina (Chef de cuisine) , 28 martie 2010
ce bine arata ,mmm imi e o pofta!!!!!!