Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul si sosul de soya, se da la gust cu piper mai putin sare ptr ca si sosul de soya este sarat.
Se fac chiftelute potrivite si se prajesc putin in ulei de masline.
Intr-o tigaie potrivita se pune putin ulei de masline si se prajeste putin usturoi zdrobit ,se adauga putin busuioc si oregano uscat si se prajesc impreuna pe foc mic dupa care se adauga rosiile cuburi, apa, sos de soya si se lasa sa fiarba dupa care se face foc mic si se mai lasa 10 minute sa fiarba pe foc mic se adauga condimentele, se pun chiftelutele si se lasa sa fiarba pe foc mic 20 de minute.
Sunt minunate foarte bune ptr copii-carnea de la sferturi este mai frageda decat pieptul si le face mai gustoase. Se pot servi si cu spagheti fierte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii