Ingrediente
1/2 piept de pui dezosat, 1 ou, 1 morcov mic, 1/2 ceapa, patrunjel verde tocat, 1 cana lapte, 100 g cascaval, 1 lingura faina, 1 lingurita unt, sare, piper, chimion macinat
Dificultate: Medie | Timp: 1h
7 voturi
Mod de preparare
Acoperim amestecul si il dam la rece pentru cel putin 30 minute.
Dupa scurgerea timpului formam chiftelute pe care le fierbem in apa cu putina sare.Le lasam sa fiarba cam 10 minute pe ambele parti si apoi le scoatem si le servim cu sosul de cascaval preparat astfel:
untul il amestecam cu faina si cu putin lapte sa nu se faca cocoloase.Adaugam cascavalul ras si chimionul macinat si punem amestecul pe foc mic, amestecand continuu si adaugand laptele ramas.Lasam sa dea in cateva clocote pina se ingroasa, apoi adaugam sare si piper.
Chiftelutele le servim cu sosul de cascaval si cu piure de cartofi sau cu pilaf.
O mancare usoara si sanatoasa mai ales pentru copilasi...
Pofta mare !
PS. reteta am luat-o din revista Click-Pofta buna !
Alice85 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010
O bunatate!
flory avram (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010
Usor si sanatos!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010
La cum arata trebuie sa fie tare gustoase...
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010
Foarte gustos!