autor:

paviasi

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chilli Biftec, tagliatelle cu seminte de floarea soarelui si ulei de masline si jus din vin rosu

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2017

Ingrediente
Ingrediente pentru 10 portii:, 1,8 kg carne tocata de vaca  , 200 gr ceapa alba , 2 lingurite ardei iute tocat , 1 lingurita usturoi tocat , 100 gr pasta tomate , sare, piper, cimbru, rozmarin, 1,5 kg tagliatelle , 10 oua, 100 ml vin rosu , 1 litru supa de vaca sau supa de legume , 50 ml ulei vegetal , seminte de floarea soarelui decojite, 1 lingura zahar brun , 1 lingura otet balsamic 

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa alba se toaca. Se amesteca cu carnea, ardeii si usturoiul tocate, se adauga sare si piper.

Se formeaza 10 chiftele mari care se aplatizeaza cat se poate de mult. Se infierbanta o tigaie in care se adauga cate putin ulei si se prajesc chiftelele pe ambele parti, doar pana se rumenesc. Se scot si se asaza in tava si se dau la cuptor unde se finalizeaza gatirea lor, 10 minute la 180 de grade C. Se asaza cate un ou pe fiecare biftec sa se faca in cuptor.

Pastele se fierb in apa cu sare. Semintele se prajesc intr o tigaie, doar cu putina sare.

In tigaia care a ramas de la biftec, se adauga vinul cu restul de condimente, otet balsamic. Se adauga pasta de tomate diluata cu putina supa si se fierbe la temperatura mare. Se adauga cate putina supa si se reduce pana la consistenta unui sos.

Servire:

Tagiatellele se amesteca cu semintele de floarea soarelui si putin ulei. Se asaza pe o farfurie adanca, se asaza peste ele biftecul cu oul prajit deasupra si se adauga sos fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli Biftec, tagliatelle cu seminte de floarea soarelui si ulei de masline si jus din vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ceapa umpluta

Ceapa umpluta

Se pune apa cu un praf de sare, la fiert si in momentul cand da in clocot, scufundam cepele curatate

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu orez si legume

Dovlecei umpluti cu orez si legume

Prepararea umpluturii............ceapa se curata ,se spala si se taie marunt..........ardeiul gras

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 10 portii:
  • 1,8 kg carne tocata de vaca  
  • 200 gr ceapa alba 
  • 2 lingurite ardei iute tocat 
  • 1 lingurita usturoi tocat 
  • 100 gr pasta tomate 
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • 1,5 kg tagliatelle 
  • 10 oua
  • 100 ml vin rosu 
  • 1 litru supa de vaca sau supa de legume 
  • 50 ml ulei vegetal 
  • seminte de floarea soarelui decojite
  • 1 lingura zahar brun 
  • 1 lingura otet balsamic 

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Musaca in stil grecesc