autor:

paviasi

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chilli Biftec, tagliatelle cu seminte de floarea soarelui si ulei de masline si jus din vin rosu

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2017

Ingrediente
Ingrediente pentru 10 portii:, 1,8 kg carne tocata de vaca  , 200 gr ceapa alba , 2 lingurite ardei iute tocat , 1 lingurita usturoi tocat , 100 gr pasta tomate , sare, piper, cimbru, rozmarin, 1,5 kg tagliatelle , 10 oua, 100 ml vin rosu , 1 litru supa de vaca sau supa de legume , 50 ml ulei vegetal , seminte de floarea soarelui decojite, 1 lingura zahar brun , 1 lingura otet balsamic 

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa alba se toaca. Se amesteca cu carnea, ardeii si usturoiul tocate, se adauga sare si piper.

Se formeaza 10 chiftele mari care se aplatizeaza cat se poate de mult. Se infierbanta o tigaie in care se adauga cate putin ulei si se prajesc chiftelele pe ambele parti, doar pana se rumenesc. Se scot si se asaza in tava si se dau la cuptor unde se finalizeaza gatirea lor, 10 minute la 180 de grade C. Se asaza cate un ou pe fiecare biftec sa se faca in cuptor.

Pastele se fierb in apa cu sare. Semintele se prajesc intr o tigaie, doar cu putina sare.

In tigaia care a ramas de la biftec, se adauga vinul cu restul de condimente, otet balsamic. Se adauga pasta de tomate diluata cu putina supa si se fierbe la temperatura mare. Se adauga cate putina supa si se reduce pana la consistenta unui sos.

Servire:

Tagiatellele se amesteca cu semintele de floarea soarelui si putin ulei. Se asaza pe o farfurie adanca, se asaza peste ele biftecul cu oul prajit deasupra si se adauga sos fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli Biftec, tagliatelle cu seminte de floarea soarelui si ulei de masline si jus din vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de varza

Mancare de varza

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.Se

26 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de bureti

Tocanita de bureti

Se toaca ceapa si ardeiul marunt si se pun la calit intr-o cratita, se adauga ciupercile care se

11 voturi    15 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 10 portii:
  • 1,8 kg carne tocata de vaca  
  • 200 gr ceapa alba 
  • 2 lingurite ardei iute tocat 
  • 1 lingurita usturoi tocat 
  • 100 gr pasta tomate 
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • 1,5 kg tagliatelle 
  • 10 oua
  • 100 ml vin rosu 
  • 1 litru supa de vaca sau supa de legume 
  • 50 ml ulei vegetal 
  • seminte de floarea soarelui decojite
  • 1 lingura zahar brun 
  • 1 lingura otet balsamic 

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Fasole batuta