autor:

paviasi

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chilli Biftec, tagliatelle cu seminte de floarea soarelui si ulei de masline si jus din vin rosu

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2017

Ingrediente
Ingrediente pentru 10 portii:, 1,8 kg carne tocata de vaca  , 200 gr ceapa alba , 2 lingurite ardei iute tocat , 1 lingurita usturoi tocat , 100 gr pasta tomate , sare, piper, cimbru, rozmarin, 1,5 kg tagliatelle , 10 oua, 100 ml vin rosu , 1 litru supa de vaca sau supa de legume , 50 ml ulei vegetal , seminte de floarea soarelui decojite, 1 lingura zahar brun , 1 lingura otet balsamic 

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa alba se toaca. Se amesteca cu carnea, ardeii si usturoiul tocate, se adauga sare si piper.

Se formeaza 10 chiftele mari care se aplatizeaza cat se poate de mult. Se infierbanta o tigaie in care se adauga cate putin ulei si se prajesc chiftelele pe ambele parti, doar pana se rumenesc. Se scot si se asaza in tava si se dau la cuptor unde se finalizeaza gatirea lor, 10 minute la 180 de grade C. Se asaza cate un ou pe fiecare biftec sa se faca in cuptor.

Pastele se fierb in apa cu sare. Semintele se prajesc intr o tigaie, doar cu putina sare.

In tigaia care a ramas de la biftec, se adauga vinul cu restul de condimente, otet balsamic. Se adauga pasta de tomate diluata cu putina supa si se fierbe la temperatura mare. Se adauga cate putina supa si se reduce pana la consistenta unui sos.

Servire:

Tagiatellele se amesteca cu semintele de floarea soarelui si putin ulei. Se asaza pe o farfurie adanca, se asaza peste ele biftecul cu oul prajit deasupra si se adauga sos fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli Biftec, tagliatelle cu seminte de floarea soarelui si ulei de masline si jus din vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Soté de legume

Soté de legume

Se taie cartofii si morcovii cubulete si se pun la fiert alaturi de mazare pentru aprox 20 de minute.

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de teci

Ciulama de teci

Se taie marunt ceapa uscata, ceapa verde, verdeturile si pastaile de fasole verde. Se pune o lingura

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 10 portii:
  • 1,8 kg carne tocata de vaca  
  • 200 gr ceapa alba 
  • 2 lingurite ardei iute tocat 
  • 1 lingurita usturoi tocat 
  • 100 gr pasta tomate 
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • 1,5 kg tagliatelle 
  • 10 oua
  • 100 ml vin rosu 
  • 1 litru supa de vaca sau supa de legume 
  • 50 ml ulei vegetal 
  • seminte de floarea soarelui decojite
  • 1 lingura zahar brun 
  • 1 lingura otet balsamic 

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ardei umpluti cu orez