Ingrediente
Pentru sos avem nevoie de : 2 bucati de ardei iute, 4 catei de usturoi, 1 ceapa medie sau 2 mai mici ( sa fie rosie, rezultatul va fi fantastic), 2 linguri patrunjel, 2 lingurite de sare, ½ lingurita oregano, ½ lingurita de frunze de cimbru proaspat, 1 frunza de dafin (eu am pus doua, dara daca al vostru e proaspat una e de ajuns), 50 ml oţet, 50 ml apă, 100 ml ulei de măsline, 1 lingurita de piper negru
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
2 voturi
Mod de preparare
Se fierbe oţetul impreuna cu apa, se dăuga la ierburile tocate si se amestecă bine. O lasam din nou sa se odihnească pentru o jumătate de oră. Daca aveti rabdare veti avea un rezultat si o culoare fantastica.
În timp ce se amestecă se toarnă si uleiul de măsline. Acest sos se poate pastra pana la 14 zile sau mai mult. Gustul este muuult mai bun ce a stat 1-2 zile.