În afară de ceapa toate ingredientele se toaca foarte marunt. Bucatile de ceapa pot fi un pic mai mari pentru a avea o muscatura in sos. Se pun toate ingredientele impreuna si se lasa la repaos pentru o jumătate de oră.
Se fierbe oţetul impreuna cu apa, se dăuga la ierburile tocate si se amestecă bine. O lasam din nou sa se odihnească pentru o jumătate de oră. Daca aveti rabdare veti avea un rezultat si o culoare fantastica.
În timp ce se amestecă se toarnă si uleiul de măsline. Acest sos se poate pastra pana la 14 zile sau mai mult. Gustul este muuult mai bun ce a stat 1-2 zile.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii