Autor: Maria Ciocoiu (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 septembrie 2008

Ingrediente
- 2-3 cepe, - o cana orez, - carne de porc/vita (eventual gata tocata), - 2 oua, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

92 voturi

Mod de preparare

Se taie marunt cepele si se pun la prajit. Se pune apa si orezul la fiert. Dupa ce s-a fiert orezul se lasa putin la racit. Apoi se ia orezul si se amesteca cu carnea tocata in prealabil, adaugandu-se sarea si piperul plus cele 2 oua crude pentru a lega compozitia.
Caltabosii se spala (intestinul gros de la porc) apoi se umplu cu compozitia rezultata, se leaga la capete si se pune la fiert pentru 20 de minute. Se lasa la racit dupa care se pune la prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chisca moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de zarzavat rapida la Robochef

Supa de zarzavat rapida la Robochef

Se pun in blender ceapa,morcovul,albitura curatate de coaja,spalate si se maruntesc.Apoi,se adauga

8 voturi    8 comentarii
10 min
Supe de legume
SUPA-CREMA DE MORCOVI SI CARTOFI

SUPA-CREMA DE MORCOVI SI CARTOFI

Intr-o cratita se pune uleiul;cind uleiul e cald,se pun morcovii si ceapa taiate marunt.Se prajesc

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dobre Cristina , 23 decembrie 2013

    sunteti super

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    O bunatate si eu pregatesc asa ceva in decembrie cand tai porcul !

    • Fara foto

      Anisoara , 21 decembrie 2009

      Kg costa 20 lei

    • Fara foto

      Anisoara , 21 decembrie 2009

      Este foarte Buna s-a o ai de Sarbatori si kg costa 20 lei

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

92 voturi

Ingrediente

  • - 2-3 cepe
  • - o cana orez
  • - carne de porc/vita (eventual gata tocata)
  • - 2 oua
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Ciorba de pui de casa