autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Sosuri

Chimichurri Sauce

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Argentina


    Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Argentina


Reteta postata pe: 14 iulie 2010

Ingrediente
120 ml de otet alb, 360 ml de ulei de masline, un sfert de cana de oregano proaspat(sau 1 lingura uscat), 1 cana de frunze de patrunjel, 5 catei de usturoi, 1 lingura de ceapa rosie, sucul de la o lamaie, 1 lingurita de ardei iute uscat, 1 lingurita de piper, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se dau prin blender toate. Jumatate din cantitate se foloseste la marinat carnea, jumatate se serveste la masa.
Uneori, adaug şi roşii, busuioc sau puţin pesto din borcan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chimichurri Sauce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Vitel cu sos de usturoi si lamaie

Vitel cu sos de usturoi si lamaie

1. Se incalzeste cuptorul la 190°C.Se infasoara usturoiul in folie de aluminiu si se coace 45 minute,

0 voturi    2 comentarii
1h
Sosuri
Salata multicolora de vara

Salata multicolora de vara

Mod de preparare: Se taie toate legumele,marul si ouale cuburi,sfaramam tonul cu furculita. Amestecam

9 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Valdemar

    Valdemar (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2012

    se numeste: CHIMICHURRI, este pentru carne de vita

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Am sa incerc la urmatoarea friptura.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O combinatie foarte aromata!Oregano verde ii da un gust iute acrisor.Felicitari!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

      Un sos tare gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 120 ml de otet alb
  • 360 ml de ulei de masline
  • un sfert de cana de oregano proaspat(sau 1 lingura uscat)
  • 1 cana de frunze de patrunjel
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura de ceapa rosie
  • sucul de la o lamaie
  • 1 lingurita de ardei iute uscat
  • 1 lingurita de piper
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Valdemar (Chef de cuisine)

se numeste: CHIMICHURRI, este pentru carne de vita

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de rosii (cu bulion)