Am descoperit acest sandviș în Germania la o brutărie. Mi-a plăcut atât de mult încât l-am preparat și acasă. Când nu am idee ce aș putea mânca la un prânz rapid, ciabatta cu ton îmi pare o soluție foarte bună.
Pentru început se taie ciabatta în 2 felii. Roșiile se taie cubulețe mici.
Tonul se pune pe ciabatta, se adaugă și cuburi de roșie pe fiecare felie. Deasupra se adaugă cașcaval ras, puțin piper și busuioc.
În poza adăugată nu se vede busuiocul, deoarece nu îl adăugasem atunci. De puțin timp folosesc și busuioc la acest sandviș.
Lăsăm ciabatta cu ton pe o hârtie de copt în cuptorul preîncălzit pentru 10 minute sau până se topește cașcavalul.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii