Salata se curăţă, se spală, se scutură bine şi se taie în bucăţi. Pâinea, tăiată cubuleţe, se prăjeşte în grăsime până ce devine crocantă. Dovleacul, curăţat de coajă, se taie solzişori (pe răzătoarea de castraveţi) şi, ca să fie mai moale, se fierbe, timp de două minute, în apă sărată, şi apoi se clăteşte cu apă rece. Lintea fiartă se căleşte şi se lasă să se scurgă într-o strecurătoare.
Seminţele de dovleac, curăţate, se toacă, dar nu prea mărunt.
Sosul: se amestecă muştarul cu oţetul, se adaugă cele două feluri de untdelemn, se sărează şi piperează, după gust. Se toarnă acest sos peste salată, dovleac, cubuleţele de pâine, linte şi sâmburii de dovleac şi se amestecă totul bine.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii