Salata se curăţă, se spală, se scutură bine şi se taie în bucăţi. Pâinea, tăiată cubuleţe, se prăjeşte în grăsime până ce devine crocantă. Dovleacul, curăţat de coajă, se taie solzişori (pe răzătoarea de castraveţi) şi, ca să fie mai moale, se fierbe, timp de două minute, în apă sărată, şi apoi se clăteşte cu apă rece. Lintea fiartă se căleşte şi se lasă să se scurgă într-o strecurătoare.
Seminţele de dovleac, curăţate, se toacă, dar nu prea mărunt.
Sosul: se amestecă muştarul cu oţetul, se adaugă cele două feluri de untdelemn, se sărează şi piperează, după gust. Se toarnă acest sos peste salată, dovleac, cubuleţele de pâine, linte şi sâmburii de dovleac şi se amestecă totul bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii