autor:

Fara foto

» » Salate

Cicoare scarola cu parmezan ras

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2005

Ingrediente
250 g cicoare scarolă, 100 g parmezan ras, 30 ml untdelemn, 50 ml smântână, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Salata, curăţată, spălată, se pune la scurs şi se taie fideluţă. Apoi se amestecă bine cu parmezanul ras, smântână şi untdelemnul. Se serveşte presărată cu parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cicoare scarola cu parmezan ras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

1. Ciupercile se fierb 5-10 minute in apa cu sare, apoi se pun intr-o sita la scurs. 2. Dupa ce

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de vara cu cartofi prajiti

Salata de vara cu cartofi prajiti

Salata se spala si se rupe cu mana ( nu o taiem cu cutitul sa nu oxideze), spalam si celelalte legume,

8 voturi    5 comentarii
20 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250 g cicoare scarolă
  • 100 g parmezan ras
  • 30 ml untdelemn
  • 50 ml smântână
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Ardei umpluti cu struguri