Reteta postata pe: 06 iunie 2005
Ingrediente
250 g cicoare scarolă, 100 ml smântână, 30 g unt sau margarina, sare, oţet sau suc de lămâie
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Salata se curăţă, se spală şi se fierbe în apă clocotită cu sare şi oţet sau suc de lămâie, timp de cinci minute. Se strecoară şi se aşează într-o formă, unsă cu unt său margarina; peste aceasta se toarnă smântână, se pun bucăţele de unt sau margarina şi se dă la cuptor 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cicoare scarola cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate