Intr-o cratita de fonta se sigileaza ciocanelele de cocos in doua linguri de ulei de masline.
Intr-o cratita de fonta se sigileaza ciocanelele de cocos in doua linguri de ulei de masline. Se curata si se taie marunt usturoiul. Ciupercile se taie feliute. Dupa ce s-au rumenit ciocanelele se adauga ciupercutele si usturoiul.
Dupa ce s-au rumenit si ciupercile se adauga vinul rosu si se lasa la gatit fara capac ca sa se evapore alcoolul.
Se curata rosiile de pielita, se taie marunt si se adauga la gatit. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru proaspat, se adauga o frunz de dafin si se amesteca bine.
Se pune capacul la cratita de fonta si se lasa la gatit pe foc mic circa 90 de minute. La servire se garniste cu patrunjel verde.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii