autor:

kok miori

» » Paste si pizza

Ciociolina

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
ptr 6 portii, , 6rotunduri de aluat din foietaj sau foi de malauah-sint foi de pita marocana crude., salata de legume gatita sau matbuha sau pasta de ardei cu rosii sau pasta de zacusca picanta, 300 gr de brinza galbena felii., masline verzi fara samburi sau negre.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Pe tava cu o foaie de pergament se pun cite 2 rotunduri de aluat se ung cu salata sau pasta si deasupra se pun 1-2 felii de brinza galbena sa acopere aproape toata suprafata si se pun felioare de masline peste toata suprafata si se dau la copt intre 25-30 de minute.
Ies minunate foarte gustoase si trebuie consumate cit sint calde.
Salata gatita o aveti pe site meu salata matbuha.
Salata fiarta-1vinata curatata de coaja si taiata cubulete.
2-3 ardei rosii-taiati cubulete
4-5 rosii-taiate cubulete
1ceapa potrivita taiata cubulete
1ardel verde iute taiat marunt
2-3 catei de usturoi
Se pun ardei intr-o cratita mare in care am incins ulei nu mult 3-4 linguri preferabil de masline,cit se prajesc putin adaugam si ardelul iute dupa care vinata si ceapa si la urma rosiile si usturoi.Se lasa sa fiarba se adauga 1 foaie de dafin si 2-3 boabe de enibahar si se lasa sa fiarba pina ce incepe sa scada lichidul si legumele sint fierte se pune la punct la gust si se lasa sa se raceasca.Se pastreaza in frigider citeva zile intr-un vas inchis ermetic.
Asta-i varianta mea la zacusca, la noi legume sint tot anul si pot pregati in fiecare saptamina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciociolina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu legume la cuptor

Paste cu legume la cuptor

Curatam dovlecelul si il taiem bucati mai maricele, ciupercile le spalam si le feliem. Morcovul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Spaghete cu creveti si pesto

Spaghete cu creveti si pesto

Spaghetele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie teflonata am incins

2 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • ptr 6 portii
  • 6rotunduri de aluat din foietaj sau foi de malauah-sint foi de pita marocana crude.
  • salata de legume gatita sau matbuha sau pasta de ardei cu rosii sau pasta de zacusca picanta
  • 300 gr de brinza galbena felii.
  • masline verzi fara samburi sau negre.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Gnocchi cu carne