autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciop-sui

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 24 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 24 februarie 2007

Ingrediente
2 cepe verzi, sau2 cepe micute, 6 ciuperci champinion, 1/2 ardei verde gras, 1/2 ardei rosu gras, 1 morcov, 1/2 varza mijlocie, 3-4 fruze telina, 2 linguri ulei, 1 lingurita gimbir ras proaspat sau 1/2 lingurita praf, 1 catel usturoi zdrobit, 1 pahar incoltituri (nu e obligator), Pentru sos, 1/2 pahare supa carne, 2 linguri sos soia, 1lingura vin alb, 1/2 lingurita zahar, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

11 voturi

Mod de preparare

Se taie cepele verzi in bucati de cca. 4 cm-cepele obisnuite in sferturi.Se taie ardei si ciupercile in feliute.Morcovul se taie in felii subtiri oblice, iar feliie in chibrite.Frunzele de telina se taie oblic in felii subtiri. Varza se taie in felii subtiri.
Se incinge o tigaie se pune uleiul si apoi gimbirul si usturoiul. se prajesc un minut, se adauga ceapa, morcovul, ardei si telina, amestecam un minut. Se adauga varza si ciupercile (incoltiturile). Se tine pe foc cateva minute, pana toate legumele sunt al-dente. Intr-un vas se amesteca ingredientele pentru sos si se adauga peste legume, amestecind continu. Cand clocoteste este gata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciop-sui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de gulie

Ciorba de gulie

Se curata legumele de coaja si se dau prin razatoarea mare, doar cartofii se taie cuburi. Se incinge

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

Spanacul daca este crud , se curata de codite si se spala bine apoi se opareste 2-3 minute in apa

5 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe verzi
  • sau2 cepe micute
  • 6 ciuperci champinion
  • 1/2 ardei verde gras
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 morcov
  • 1/2 varza mijlocie
  • 3-4 fruze telina
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita gimbir ras proaspat sau 1/2 lingurita praf
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • 1 pahar incoltituri (nu e obligator)
  • Pentru sos
  • 1/2 pahare supa carne
  • 2 linguri sos soia
  • 1lingura vin alb
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cartofi noi cu lamaie la cuptor