autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciop-sui

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 24 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 24 februarie 2007

Ingrediente
2 cepe verzi, sau2 cepe micute, 6 ciuperci champinion, 1/2 ardei verde gras, 1/2 ardei rosu gras, 1 morcov, 1/2 varza mijlocie, 3-4 fruze telina, 2 linguri ulei, 1 lingurita gimbir ras proaspat sau 1/2 lingurita praf, 1 catel usturoi zdrobit, 1 pahar incoltituri (nu e obligator), Pentru sos, 1/2 pahare supa carne, 2 linguri sos soia, 1lingura vin alb, 1/2 lingurita zahar, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

11 voturi

Mod de preparare

Se taie cepele verzi in bucati de cca. 4 cm-cepele obisnuite in sferturi.Se taie ardei si ciupercile in feliute.Morcovul se taie in felii subtiri oblice, iar feliie in chibrite.Frunzele de telina se taie oblic in felii subtiri. Varza se taie in felii subtiri.
Se incinge o tigaie se pune uleiul si apoi gimbirul si usturoiul. se prajesc un minut, se adauga ceapa, morcovul, ardei si telina, amestecam un minut. Se adauga varza si ciupercile (incoltiturile). Se tine pe foc cateva minute, pana toate legumele sunt al-dente. Intr-un vas se amesteca ingredientele pentru sos si se adauga peste legume, amestecind continu. Cand clocoteste este gata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciop-sui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de urzici

Piure de urzici

Spalam urzicile in mai multe ape , le oparim si le punem la fiert timp de 20 min.Dupa ce au fiert

18 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bostanei (dovlecei) gratinati

Bostanei (dovlecei) gratinati

Se taie dovleceii fâșii de-a lungul și se pun la fiert într-o cratiță cu apă clocotindă

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe verzi
  • sau2 cepe micute
  • 6 ciuperci champinion
  • 1/2 ardei verde gras
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 morcov
  • 1/2 varza mijlocie
  • 3-4 fruze telina
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita gimbir ras proaspat sau 1/2 lingurita praf
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • 1 pahar incoltituri (nu e obligator)
  • Pentru sos
  • 1/2 pahare supa carne
  • 2 linguri sos soia
  • 1lingura vin alb
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati egale. Se indepartea miezul cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Paste cu sos picant de vinete