Intr-o oala puneti la fiert in 3 litri de apa cu putina sare costita, dovlecelul si cartoful taiate in bucati mai mari.
Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si caliti ceapa tocata marunt, morcovul feliat, telina cubulete mici, rosia decojita si tocata marunt si ardeiul gras tocat. Adaugati si cuburile de concentrat. Dupa cateva minute adaugati totul peste ciorba.
In alta oala mai mica puneti prunele verzi la fiert intr-un litru de apa. Dupa ce fierb aproximativ 10 minute strecurati zeama direct peste ciorba si lasati-o la fiert, la foc mic cu capac, inca 20-30 minute.
Puneti intr-un castronel un ou intreg plus un albus si in supiera galbenusul ramas cu smantana. Adaugati in castronel faina, sare, piper si amestecati energic cu telul mic in forma de para (sau intr-un blender), dati focul foarte mic la ciorba si turnati compozitia de ou incet in oala. Cand zdrentele de ou sunt fierte coboara la fundul oalei aproximativ 5-6 minute. Adaugati 1-2 lingurite de zahar, leustean tocat, dregeti gustul de sare si piper si este gata.
In supiera amestecati galbenusul cu smantana, leustean tocat si puneti deasupra ciorba. E ceva nemaipomenit!!! Zici ca e bors.
Pofta buna.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii