Se taie marunt zarzavatul si se caleste in putin ulei dupa care se complecteaza cu apa pentru o portie de 6 persoane.carnea se taie fideluta si se adauga in ciorba.Se adauga apoi knorrul,piperul.se lasa sa fiarba 1ora si jumatate.Se stinge focul si se razuieste o radacina de hrean care se adauga in ciorba si frunze de patrunjel.se serveste cu smintina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii