Se taie marunt zarzavatul si se caleste in putin ulei dupa care se complecteaza cu apa pentru o portie de 6 persoane.carnea se taie fideluta si se adauga in ciorba.Se adauga apoi knorrul,piperul.se lasa sa fiarba 1ora si jumatate.Se stinge focul si se razuieste o radacina de hrean care se adauga in ciorba si frunze de patrunjel.se serveste cu smintina.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii