Carnita, taiata bucati, se pune la fiert in apa rece, cand fierbe se scoate spuma si cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavatul curatat si taiat cubulete mici, ceapa, sare. Cand e totul fiert, adaugam otet dupa gust si mai lasam sa dea un clocot. Stingem focul si facem o dresatura din galbenus de ou si smantana. Adaugam tarhon si patrunjel taiat marunt.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii