autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA CU CARNITA DE PORC SI TARHON

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
2 litri apa, 500g carnita de porc, 3 morcovi, 1 patrunjel, 2-3 linguri smantana, sare, otet, tarhon, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnita, taiata bucati, se pune la fiert in apa rece, cand fierbe se scoate spuma si cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavatul curatat si taiat cubulete mici, ceapa, sare. Cand e totul fiert, adaugam otet dupa gust si mai lasam sa dea un clocot. Stingem focul si facem o dresatura din galbenus de ou si smantana. Adaugam tarhon si patrunjel taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA CU CARNITA DE PORC SI TARHON" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se amesteca carnea tocata bine cu orezul spalat si scurs de apa, galbenusul se va amesteca cu smantana,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Se curata legumele,se spala, se tau cubulete si se pun sa fiarba cu foile de dafin, cand sunt fierte

9 voturi    2 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Am si reteta de tarhon pt iarna.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Reteta de salvat !, tarhon de conservat !.

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 18 septembrie 2009

    Eu conserv in otet si sare la borcan, se mentine bun pt gatit chiar si 2 ani de zile.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Imi place foarte mult tarhonul, dar nu gasesc mereu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 500g carnita de porc
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • otet
  • tarhon
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Am si reteta de tarhon pt iarna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oase