Carnita, taiata bucati, se pune la fiert in apa rece, cand fierbe se scoate spuma si cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga zarzavatul curatat si taiat cubulete mici, ceapa, sare. Cand e totul fiert, adaugam otet dupa gust si mai lasam sa dea un clocot. Stingem focul si facem o dresatura din galbenus de ou si smantana. Adaugam tarhon si patrunjel taiat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii