Intr-o oala de 4 litri punem apa la fiert cu sare. Spalam oasele de porc iar apoi le punem in apa dupa ce a dat in fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Spumam. Intre timp curatam, spalam si tocam legumele cubulete.
Catelul de usturoi il punem intreg. Dupa ce a trecut o ora punem si legumele la fiert impreuna si cu cele 2 foi de dafin. Adaugam orezul si amestecam din cand in cand. Dupa 10 minute adaugam tocatura de ardei, sucul de rosii si lingura de pastea de tomate.
Adaugati sare dupa gust. Daca doriti o puteti acrii cu bors sau zeama lamaie. Noi am servit ciorba cu smantana si ardei iute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii