Intr-o oala de 4 litri punem apa la fiert cu sare. Spalam oasele de porc iar apoi le punem in apa dupa ce a dat in fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Spumam. Intre timp curatam, spalam si tocam legumele cubulete.
Catelul de usturoi il punem intreg. Dupa ce a trecut o ora punem si legumele la fiert impreuna si cu cele 2 foi de dafin. Adaugam orezul si amestecam din cand in cand. Dupa 10 minute adaugam tocatura de ardei, sucul de rosii si lingura de pastea de tomate.
Adaugati sare dupa gust. Daca doriti o puteti acrii cu bors sau zeama lamaie. Noi am servit ciorba cu smantana si ardei iute.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii