autor:

Fara foto

» » , , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Multicooking, Retete de Craciun

Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2018

Ingrediente
Pentru perisoare:, ~500 g carne tocata (porc si vita), 2 linguri orez, 1 ou, sare si piper, cimbru uscat, Pentru ciorba:, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 bucata de telina, 1 ardei gras rosu, 1 cana rosii pasate, ~500 ml bors proaspat (in functie de cat de acru este borsul si cum va place), patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea tocata am amestecat-o intr-un castron cu ou, orez, putin cimbru uscat, sare si piper. Am framantat bine cu mana pana la omogenizare. Cu mainile umezite am format perisoarele si le-am pus in vasul aparatului Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Am adaugat cca 4 litri de apa.



Am conectat aparatul la sursa de curent si am setat functia Soup pentru 15 minute. Am inchis capacul si am rotit catre inchis supapa de aburi.



Am procedat astfel pentru ca mie personal nu-mi plac zdrentele care se formeaza de la carne in timpul fierberii.



Se apasa butonul Start/Stop si, cu ajutorul unei linguri cu coada mai lunga sau a unul cleste de bucatarie, se roteste supapa de aburi catre deschis. Pentru a evita orice situatie neplacuta puneti si o manusa de bucatarie. Dupa ce s-a eliberat tot aburul, se deschide capacul.



Am adaugat legumele tocate, am pus din nou capacul si am rotit catre inchis supapa de aburi.



Legumele se pot cali inainte intr-o tigaie cu putin ulei, dar noi preferam varianta fara calire.



Am setat functia SOUP pentru 40 de minute, presiune HIGH. Dupa 30 de minute, am urmat aceeasi pasi, am rotit supapa catre pozitia deschis, am lasat sa se elibereze aburul si am deschis capacul aparatului Multicooker Crock-Pot Express. Am turnat borsul fierbinte, adus la punctul de fierbere, si am pus capacul. L-am blocat, am inchis si supapa si am lasat sa fiarba pana s-a terminat timpul setat. Cand a fost gata am apasat butonul START/STOP. Am deschis iar supapa de abur sa se elibereze si am indepartat capacul.



Am presarat patrunjelul verde tocat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Prajitura pufoasa cu mere si suc de mandarine

Prajitura pufoasa cu mere si suc de mandarine

Se separa ouale. Se bat albusurile cu un varf de cutit de sare pana se dubleaza in volum. Se freaca

6 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun
Toba

Toba

Intr-o oala adaugam apa, sare, boabe de piper, foaie de dafin, adaugam ingredientele (curatate, spalate

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pentru perisoare:
  • ~500 g carne tocata (porc si vita)
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • sare si piper
  • cimbru uscat
  • Pentru ciorba:
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cana rosii pasate
  • ~500 ml bors proaspat (in functie de cat de acru este borsul si cum va place)
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

59 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Retete de Craciun

Prajitura Televizor Prajitura Televizor

Foi: Intr-un castron se pun zaharul, untul, laptele, cacaua, ouale, amoniacul stins cu otet si putina faina. Se amesteca toate ingredientele

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Carnati din carne de porc si vitel Carnati din carne de porc si vitel

Carnea si grasimea se taie in bucati mari si se dau prin masina de tocat carne (am dat o parte din carne si prin robotul de bucatarie

2 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Salam de biscuiţi reţetă cu stafide