autor:

Fara foto

» » , , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Multicooking, Retete de Craciun

Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2018

Ingrediente
Pentru perisoare:, ~500 g carne tocata (porc si vita), 2 linguri orez, 1 ou, sare si piper, cimbru uscat, Pentru ciorba:, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 bucata de telina, 1 ardei gras rosu, 1 cana rosii pasate, ~500 ml bors proaspat (in functie de cat de acru este borsul si cum va place), patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata am amestecat-o intr-un castron cu ou, orez, putin cimbru uscat, sare si piper. Am framantat bine cu mana pana la omogenizare. Cu mainile umezite am format perisoarele si le-am pus in vasul aparatului Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Am adaugat cca 4 litri de apa.



Am conectat aparatul la sursa de curent si am setat functia Soup pentru 15 minute. Am inchis capacul si am rotit catre inchis supapa de aburi.



Am procedat astfel pentru ca mie personal nu-mi plac zdrentele care se formeaza de la carne in timpul fierberii.



Se apasa butonul Start/Stop si, cu ajutorul unei linguri cu coada mai lunga sau a unul cleste de bucatarie, se roteste supapa de aburi catre deschis. Pentru a evita orice situatie neplacuta puneti si o manusa de bucatarie. Dupa ce s-a eliberat tot aburul, se deschide capacul.



Am adaugat legumele tocate, am pus din nou capacul si am rotit catre inchis supapa de aburi.



Legumele se pot cali inainte intr-o tigaie cu putin ulei, dar noi preferam varianta fara calire.



Am setat functia SOUP pentru 40 de minute, presiune HIGH. Dupa 30 de minute, am urmat aceeasi pasi, am rotit supapa catre pozitia deschis, am lasat sa se elibereze aburul si am deschis capacul aparatului Multicooker Crock-Pot Express. Am turnat borsul fierbinte, adus la punctul de fierbere, si am pus capacul. L-am blocat, am inchis si supapa si am lasat sa fiarba pana s-a terminat timpul setat. Cand a fost gata am apasat butonul START/STOP. Am deschis iar supapa de abur sa se elibereze si am indepartat capacul.



Am presarat patrunjelul verde tocat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Saratele cu cascaval sau cu chimen

Saratele cu cascaval sau cu chimen

Se amesteca toate ingredientele bine, rezultand un aluat nu foarte tare. Se intinde o foaie nu foarte

6 voturi    6 comentarii
1h
Retete de Craciun
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale. Curatam cele 2 cepe, iar apoi le tocam

3 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru perisoare:
  • ~500 g carne tocata (porc si vita)
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • sare si piper
  • cimbru uscat
  • Pentru ciorba:
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata de telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cana rosii pasate
  • ~500 ml bors proaspat (in functie de cat de acru este borsul si cum va place)
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de miha278
Smantanita

Smantanita

Foile: Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se framanta un aluat elastic. Se imparte in

58 voturi    23 comentarii
1h
Prajituri
Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Ouale se bat bine impreuna cu condimentele.Eu am pus sare,piper si boia de ardei iute. Se adauga

7 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mi-am pregatit toate ingredientele la indemana. Am taiat kaiserul in bucatele mici, carnea in cuburi. Am tocat ceapa si morcovul. Am

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofi Cotlet de porc in aluat, cu varza si cartofi

Cotletul curatat bine de pielite il condimentam, apoi il ungem cu mustar pe toate partile si il invelim in felii de prosciutto crudo,

3 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Fursecuri cu unt si gem de capsuni