- se dau pe razatoarea mare toate legumele
- se taie frunzele de loboda
- se calesc legumele in uleiul de masline, apoi se adauga treptat apa fierbinte
- se fierb aproximativ 20 minute, apoi se adauga si frunzele de loboda si se mai fierb impreuna inca 10 minute
- intre timp de amesteca oul cu branza de vaci si faina, se adauga sare dupa gust; consistenta trebuie sa fie similara cu cea a galustilor normale, de gris
- dupa ce legumele s-au fiert, se adauga zeama de lamaie ,sucul de rosii si feliutele de prosciutto si se mai lasa la fiert inca 5 minute
- la final se adauga galustile- eu am folosit o lingurita de desert, parca arata mai bine de dimensiuni mai mici
- se mai fierb aproximativ 10 minute, apoi se stinge focul
- la sfarsit se pun frunze de patrunjel sau de telina
Nota: ciorba se poate face si cu bors in loc de lamaie
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii