autor:

Raluca Buzoianu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu prosciutto si galusti de branza

Autor: Raluca Buzoianu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Raluca Buzoianu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2013

Ingrediente
- 2 cartofi, - 2 cepe mici, - 1 sfecla, - 1 ardei gras, - 2 morcovi, - 1/2 telina, - 1 legatura de loboda, - cateva feliute de prosciutto crudo, - 100 g branza de vaci, - 1 ou, - 1-2 linguri faina, - 2 linguri ulei masline, - o cana suc de rosii, - o lamaie, - sare& piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

- se dau pe razatoarea mare toate legumele
- se taie frunzele de loboda
- se calesc legumele in uleiul de masline, apoi se adauga treptat apa fierbinte
- se fierb aproximativ 20 minute, apoi se adauga si frunzele de loboda si se mai fierb impreuna inca 10 minute
- intre timp de amesteca oul cu branza de vaci si faina, se adauga sare dupa gust; consistenta trebuie sa fie similara cu cea a galustilor normale, de gris
- dupa ce legumele s-au fiert, se adauga zeama de lamaie ,sucul de rosii si feliutele de prosciutto si se mai lasa la fiert inca 5 minute
- la final se adauga galustile- eu am folosit o lingurita de desert, parca arata mai bine de dimensiuni mai mici
- se mai fierb aproximativ 10 minute, apoi se stinge focul
- la sfarsit se pun frunze de patrunjel sau de telina

Nota: ciorba se poate face si cu bors in loc de lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu prosciutto si galusti de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de broccoli si sparanghel verde

Supa crema de broccoli si sparanghel verde

Broccoli se desface in buchetele si se spala. Sparanghelului i se inlatura partea lemnoasa si se

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare la ceaun

Ciorba de perisoare la ceaun

Carnea se amesteca cu grisul cu ouale si cu un pic de patrunjel verde.Se pune sare si piper dupa

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 cartofi
  • - 2 cepe mici
  • - 1 sfecla
  • - 1 ardei gras
  • - 2 morcovi
  • - 1/2 telina
  • - 1 legatura de loboda
  • - cateva feliute de prosciutto crudo
  • - 100 g branza de vaci
  • - 1 ou
  • - 1-2 linguri faina
  • - 2 linguri ulei masline
  • - o cana suc de rosii
  • - o lamaie
  • - sare& piper

Raporteaza reteta

Retete
de Raluca Buzoianu
Salata andive cu branza si prosciutto

Salata andive cu branza si prosciutto

Se taie andivele bucati de aproximativ 2 cm. Se taie sunca fasii subtiri si braza cubulete. Se face

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate diverse
Pui cu sos dulce acrisor

Pui cu sos dulce acrisor

- se taie fileul de pui bucatele de 5 cm, se sareaza si pipereaza dupa gust - se bat ouale - bucatile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole