- se dau pe razatoarea mare toate legumele
- se taie frunzele de loboda
- se calesc legumele in uleiul de masline, apoi se adauga treptat apa fierbinte
- se fierb aproximativ 20 minute, apoi se adauga si frunzele de loboda si se mai fierb impreuna inca 10 minute
- intre timp de amesteca oul cu branza de vaci si faina, se adauga sare dupa gust; consistenta trebuie sa fie similara cu cea a galustilor normale, de gris
- dupa ce legumele s-au fiert, se adauga zeama de lamaie ,sucul de rosii si feliutele de prosciutto si se mai lasa la fiert inca 5 minute
- la final se adauga galustile- eu am folosit o lingurita de desert, parca arata mai bine de dimensiuni mai mici
- se mai fierb aproximativ 10 minute, apoi se stinge focul
- la sfarsit se pun frunze de patrunjel sau de telina
Nota: ciorba se poate face si cu bors in loc de lamaie
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii