autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu zambet

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2009

Ingrediente
500 gr carne macra, 2 cepe, 1 morcov, un ardei gras, 50 gr unt, sare, 1/2 cana suc de rosii, 6 oua, 1 legatura patrunjel, 3 L apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala bine, se taie in bucati mici si se pune la fiert in apa rece cu sare. Separat, morcovul si ceapa trecute prin razatoare si ardeiul taiat fin se calesc 2 minute in unt si se adauga la ciorba dupa ce aceasta a dat intr-un clocot. Cand toate sunt fierte, se adauga sucul de rosii. Cu trei minute inainte de opri focul, ouale intregi, care se sparg unul cate unul intr-o farfurie, se rastoarna cu grija in ciorba. La final, se pune verdeata. Ouale se pot decora, dupa preferinte, cu ardei din ciorba, verdeata etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu zambet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

1. Carnea de pasare se da prin masina de tocat, impreuna cu jumatate de ceapa, apoi se amesteca bine

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba falsa de burta

Ciorba falsa de burta

Se curata zarzavatul, se pune la fiert in 4 litri de apa cu sare si dupa ce a fiert se trece pe razatoarea

6 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Foarte dragut!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Mai gustoasa ciorba zambareata decat cea obisnuita, imi place ideea.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Vesela ciorbita ta Alina.Ingeioasa ideea.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 august 2009

      Waw....ce-mi place..."zambetul " tau Alina....!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

      Arata bine ,cred ca este tare gustoasa...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Draguta!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 august 2009

      Frumos prezentata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne macra
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • un ardei gras
  • 50 gr unt
  • sare
  • 1/2 cana suc de rosii
  • 6 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 L apa

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Stevia se spala bine si se opareste, apoi se toaca marunt. Ceapa si usturoiul, peste care se pune

27 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Chec

Chec

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun intr-un castron uscat, fara urme de grasime.

14 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cocos la cuptor

Cocos la cuptor

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar,

5 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte dragut!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu smantana