autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magdalena özlem (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2007

Ingrediente
1 burta de vita, 4 linguri de faina gr

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se spala burta foarte bine, se fierbe bine, se scoate, se taie cuburi micute. Se pune apa sa fiarba, se face rantasul din faina si se adauga cand apa este rece, se amesteca
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
ciorba de burta

ciorba de burta

Se pune burta la foc,dupa ce da citeva clocote se schimba apa si se pune din nou la fiert.Cand este

5 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta dietetica

Ciorba de burta dietetica

Curatam si spalam legumele, le taiem ca pentru supa, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga si

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 burta de vita
  • 4 linguri de faina gr

Raporteaza reteta

Retete
de magdalena özlem
Salata de brocoli

Salata de brocoli

Se spala brocoli, se pune deoparte o oala cu apa cand fierbe, in ea se adauga 1 lingura de sare,

45 voturi    3 comentarii
30 min
Salate diverse
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se ia carnea tocata, se pune ceapa, se pune orezul si condimentele, se framanta. Apoi, se fac chiiftelute

15 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei

Se dau dovleceii prin razatoare (prin cea mai mare), se pune ıntr-un vas de sticla sau de portelan

5 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui