Se spala burta foarte foarte bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat doua/trei clocote se arunca apa, se spala din nou si se repeta din nou operatia. Dupa ce a fost spalata si a fiert a doua oara se pune din nou la fiert cam in 4 l de apa si se lasa cam 1.5-2 ore. Se incearca burta si cand e aproape fiarta se adauga ceapa taiata cubulete si morcovii rondele. Se mai lasa la fiert cam jumatate de ora. Se ia de pe foc si se drege cu sare si piper si se lasa la racit. Se bat galbenusurile de la 3 oua cu iaurtul si smantana si se adauga in ciorba dupa ce s-a racit. Se amesteca bine si se pune din nou la fiert. Dupa ce fierbe cam 15 min se drege cu hrean. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii